![]() |
#441 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dywanik zawsze jest na wyspie Twikki
A czytałaś co ja pisałam jest tylko biżuteria kupiona jak piszę,że ktoś znalazł naszyjnik z małży to tego naszyjnika nie ma zobaczę czy u Lupinów (są na wakacjach we Wiosce Takemizu) sprawdzę gdy je wyślę na wyspę Twikki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Guest
|
![]()
Jak u was wygląda sprawa z zagadaniem ninji? U mnie jest on praktycznie nieuchwytny, jak już jakimś cudem się pojawi to gdy tylko sim podbiega, znika. A może jest jakiś sposób zeby dłuzej pozostał na parceli?
|
![]() |
![]() |
#443 |
|
![]()
U mnie bez problemu jak widzisz,że Ninja się pojawi to klikasz na nim,żeby nauczyć się teleportacji to bedzie stał spokojnie ale jak cię nauczy to się deportuję
Aportacja- Pojawienie się nagle Deportacja- Znikniecie Jak nie wiesz o co mi chodzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie aportacja, tylko teleportacja. I tu się zgodzę z Remusem. Z reguły jak zobaczę ninję to zatrzymuję grę, klikam na nim 'naucz mnie teleportacji' czy jakoś tak, włączam ponownie tok gry i on wtedy stoi, a po chwili mnie (tzn. simkę) uczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
|
![]()
To są tylko pojęcia wchdzące w skład teleportacji
to miałem na myśli |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Guest
|
![]()
Hej, ja za kilka dni dostanę podróże ale mam kilka pytań:
1. Jeśli moi simowie i dzieci chodzą do pracy będą mogli wziąć wolne (jeśli tak, na ile dni?)? 2.Czy wyjeżdżając na wakacje nie będę musiała szukać Wielkiej Stopy i innych takich? 3. Czy potrzebny jest Czas Wolny do zakładania biżuterii? 4. Czy moje pieski też będą mogły jechać? 5. Czy będę mogła zabrać na wakacje moją rodzinę z innego domu? 6. Jakiego wieku dzieci mogą jechać? 7. Czy w czasie trwania wakacji będe mogła wejść do innej rodziny czy grać tą do końca? |
![]() |
![]() |
#447 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
1. Simowie nie muszą brać urlopu, po prostu jadą na wakacje (nawet w dniu w którym mają do pracy) i jak wracają jest tak samo jak przed wyjazdem (tzn. z momentem ich wyjazdu czas w domu się zatrzymuje).
2. Będziesz musiała szukać ![]() 3. Nie czas wolny nie jest potrzebny. 4. Dla psów trzeba wynająć opiekunkę, sim zrobi to automatycznie przed wyjazdem. 5. Będziesz mogła zabrać przyjaciół rodziny, ale nie będziesz mogła nimi sterować (chyba, że wpiszesz kod boolprop controlpets on) 6. Mogą wyjechać dzieci w tym wieku w którym idą do szkoły (nastolatkowie, dorośli i emeryci też ![]() 7. Będziesz mogła wejść do innej rodziny, ale jeśli jacyś simowie zostaną w domu kiedy inni będą na wakacjach do tej rodziny wejść nie będziesz mogła ![]() Mam nadzieję, że pomogłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Guest
|
![]()
To żeby wyjechać będę musiała przekopać cały ogród
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jaki znów spis telefonów?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Guest
|
![]()
Mapę do ukrytej parceli często mozna otrzymać podczas jednej z 3 wycieczek zamawianych u przewodnika(zawsze krąży koło budki telefonicznej w wakacyjnym otoczeniu), poza tym każdy teren możesz przekopać w poszukiwaniu skarbu i byc moze wykopiesz mapę. Gdy chcesz się wybrać na tajna parcele wybierasz idz na parcele publiczną i w spisie parceli ta tajna będzie oznaczona znakiem zapytania przy nazwie. Polecenie żeby isc na tajna parcele musisz wybrać tym simem, który ma mapę w wyposażeniu. ufff...wszystko jasne?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|