|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Witam,
Mam pewien problem z misją Ceramika o niezwykłych właściwościach. Jestem w Świątyni Smoka, po wyjęciu reliktu ze skrzyni (oznaczonej żółtym kolorem) wszystkie wyjścia zostają zablokowane (czerwony kolor). Gdzie znajduje się przełącznik aby je otworzyć? Szukam już kilka godzin i nic... Link do screena: http://img535.imageshack.us/i/beztytuupjf.png/ Ostatnio edytowane przez bigstar90 : 13.06.2010 - 19:54 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Napisał IViRuS :
Posiadam klucz z Francji (z posiadłości Landgraaba czy jakoś tak) czyli "Kamienny klucz ze Smoczej jaskini". Właśnie, tutaj utknęłam. Jak zdobyć ten klucz? Proszę o pomoc
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
bigstar90: Kiedyś też to przechodziłam. I nie mam bladego pojęcia, jak stamtąd wyjść
. Ja się po prostu teleportowałam...EDIT: Chyba jednak stamtąd wyszłam . Nie jestem pewna, ale chyba trzeba pokonać mumie.
Ostatnio edytowane przez Meliona : 17.06.2010 - 19:33 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wiecie co ja mam problem z znalezieniem 5 granatów... Jest to jedna z pierwszych misji w Egipcie, wie ktoś ?
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 19
|
Suvariti granaty w Egipcie możesz zakupić na targu w sklepie z żywnością, a jeśli nie chcesz wydawać simoleonów to wystarczy popatrzeć na ogródki domów w pobliżu targu.
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 13
|
Tylko że w tej misji chodzi o bodajże doskonałe granaty, a takich nie kupisz w sklepie, nie ma też granatów o takiej jakości na drzewach. Trochę bez sensu, żeby wracać do domu i hodować granaty, z tym że trzeba mieć wyższy poziom ogrodnictwa.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 19
|
Wobec tego należy zebrać lub kupić granaty w Egipcie, wrócić do domu, nauczyć się ogrodnictwa, zasadzić granaty, nawozić i tak aż do doskonałości owoców... :/ Rzeczywiście trochę to pracochłonne, ale dla chcącego nic trudnego.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja mam problem z misją w egipcie.Mam się poparzyć.Próbowałem wejść w ogień w piramidach do których raz wchodziłem ale mój sim nie może wejść w ogień.Pomóżcie!
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Karolzax, myślę że chodzi o wejście w pułapkę ogniową.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |