![]() |
#441 |
Guest
|
![]()
planuje niedlugo zainstalowac Kariere, wiec sobie troszke poczytalam, i powiem szczerze, ze sie wystraszylam: wszedzie pisze o jakichs kopiach zapasowych i innych "bardzo waznych" krokach. czy naprawde musze robic to wszystko zeby gra dzialala sprawnie? ew moge zrobic koppie zapasowe i wywalic downloads na pulpit, ale czy to jest KONIECZNE? ; o
|
![]() |
|
![]() |
#442 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jak masz jakieś mody to jest to konieczne. Ja tam nigdy nie robiłam kopii zapasowych a dodatków miałam niewiele takich jak fryzury i ubrania, modów brak i nic złego się nie działo. Ale lepiej jednak dmuchać na zimne, zawsze to mniej roboty ze zrobiebniem kopii niż z przeinstalowaniem całej gry.
Z obserwacji wnioskuje że pliki packages generalnie lepiej na czas instalacji przenieść na pulpit, przy sims3pack nie ma takiej konieczności. |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Reputacja: 10
|
![]()
Lepiej dmuchać na zimne... Ludzie miewają problemy nie tylko z dodatkami tworzonymi przez fanów gry, ale również tymi ze Store (a te, jak wiadomo, dostępne są tylko w formacie *sims3pack). Radziłabym przenosić oba foldery. Jak powszechnie wiadomo, "lepiej zapobiegać, niż leczyć".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Guest
|
![]()
oba czyli....?
sorry, ale na prawde sie tym nie interesuje, nie znam sie, nie kapuje XD |
![]() |
![]() |
#445 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Najlepiej cały folder Electronics Art z Moje Dokumenty
![]() Bo *.sim3pack są w folderze Dowloads, jest jeszcze Mods i DB Catche (albo jakoś tak). Teoretycznie samo Download mogłoby zostać, bo tam trafiają rzeczy pobrane ze Store i nie są zainstalowane w grze. Zainstalowane w grze są właśnie w DBCatche. Edit - Przepraszam, poprawnie się nazywa DC ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 19.12.2011 - 11:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Guest
|
![]()
tadaam, zainstalowalam, dziala, puka i stuka, wszystko cacy, dziekuje!
e: dobra, JAK WYŁĄCZYĆ WSPOMNIENIA? |
![]() |
![]() |
#448 |
|
![]()
Do całkowitego wyłączenia wspomnień polecam ten mod: http://www.modthesims.info/download.php?t=446281
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Guest
|
![]()
jak sprzedac rzezbe w komisie? da sie w ogole?
probowalam wlozyc ja do wyposazenia sima, guzik. tak samo nie rozumiem tych okazji, kiedy mamy dac jakiemus tam iksinskiemu rzezbe- jak? : o |
![]() |
![]() |
#450 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ostrzegam, że mogę się mylić, bo dawno nie miałam tej okazji, ale chyba rzeźba powinna być w wyposażeniu RODZINY (czyli w trybie budowania schowana do pudełka) a nie w wyposażeniu sima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|