![]() |
#441 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jest jakiś mod który zwiększy liczbę dzikich zwierząt ? |
|
![]() |
|
![]() |
#442 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy hodowla koni i branie udziału w zawodach to opłacalny biznes i trudna praca? Na jaką kasę można liczyć przy wygraniu zawodów na różnych poziomach albo może przy sprzedaży dobrze wytrenowanego konia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
|
![]()
Moim zdaniem warto brać udział w zawodach. Jeśli Sim ma cechę Koniarz, a jego koń jest Szybki albo Zwinny, to oboje bardzo szybko zdobędą umiejętności. Same zawody trwają może z godzinę, a co do konkretnych kwot - za podium w zaawansowanym konkursie skoków jest chyba powyżej tysiąca simoleonów, i w sumie po tygodniu regularnej jazdy można już wygrać taki zaawansowany konkurs. W sumie bardziej opłaca się 3-4 miejsce na wyższym poziomie, niż pierwsze na niższym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
|
![]()
..zwłaszcza, że w ciągu dnia możesz minimum dwa razy wziąć udział w zawodach (trzeciego razu jeszcze mi się nie udało zrobić, ale próbuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
|
![]()
czy mozliwe jest po polaczeniu konia z jednorozcem ze urodzi sie maly jednorozec? lub czy bede mogla edytowac tego zrebaka by zrobic mu róg?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
|
![]()
Ej mam sima w BridgePort i na jakimś bloku pisze (na mapie raczej)
sąsiedzka adopcja zwierzaków. Co to znaczy?
![]() |
![]() |
#447 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
|
![]()
To jest DARMOWA adopcja urodzonych szczeniąt, kociąt, źrebaków
![]() |
#449 | |
|
![]() Cytat:
edytować się chyba nie da, ale jest szansa ze sie urodzi maly jednorożec, ale to chyba kwestia przypadku bo za pierwszym razem urodził mi sie jednorozec a za drugim normalny konik ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Guest
|
![]()
Witam,
specjalnie się zarejestrowałem na tym forum, żeby się was o coś spytać. Mianowicie czy można wyłączyć całkowicie te sąsiedzkie adopcje? Mam wyłączony postęp historii i cały czas się pojawiają u sąsiadów zwierzaki do adoptowania. Nic bym do tego nie mial ale te zwierzaki zostają na zawsze w okienku znajomości(mają ciemniejsze tło) i strasznie mnie to drażni jak ta osoba ma 30 zwierzaków w tymże okienku. Może ktoś zna np. sposób żeby te zwierzaki znikały po jakimś czasie to też będę wdzięczny. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|