![]() |
#441 |
Reputacja: 10
|
![]()
No niby z czegoś trzeba żyć...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Reputacja: 12
|
![]()
Muszę zabrać pracę niektórym , niech się nie męczą. Niech poimprezują , pozwiedzają świeże powietrze. Zrobię zaraz eksperyment i podzielę się rezultatem
EDIT. Już przeprowadziłam eksperyment. W mieście już więcej ludzi chodzi , etc. Więc trzeba zabrać im pracę
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 01.09.2012 - 14:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
|
![]()
Ja chyba na jakiś czas zwolnię wszystkich, i zablokuję NRaasem znajdowanie pracy... Ale na razie muszę czekać na wznowienie NRaasów... Któryś z modów,które mam, nie NRaasów, bo z nimi nawet gra się nie chce uruchomić, jest niekompatybilny z wersją 1.38 i muszę sprawdzać który... To potrwa... Mam sporo tego
![]() No a póki co, to czekam na więcej informacji o CRP, bo o NZTŚ to wiem już prawie wszystko... Chciałabym już popływać Simem w oceanie, i przenieść Wieżę Ślubów na inną parcelę, bo jest trochę źle zbudowana... Mam nadzieję, że ta nowa opcja w trybie budowy mi w tym pomoże, ale prawdopodobnie będzie to jedyny raz gdy jej użyję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja tam czekam z utęsknieniem na ten dodatek bo brakuje mi zabawy w śniegu i w liściach .
Ja narzędzia używać nie będę i wiem że, na festiwalach u mnie dużo simów nie będzie ale mi to nie będzie przeszkadzało bo ja się, już do tego akurat przyzwyczaiłam. I już zamówiłam edycje limitowana tej gry. ![]()
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 01.09.2012 - 15:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() No i z niecierpliwością czekam na ten artykuł o jesieni! Ostatnio edytowane przez tallje : 02.09.2012 - 14:05 |
|
![]() |
![]() |
#446 |
|
![]()
Ja się zastanawiam, czy będą chmury? Obecnie nie ma chmur, tzn chyba tylko w niektórych miastach, ale to jest odgórnie ustawione (mozna np. to zrobić w CAW). A bardzo mnie to interesuję, bo nie wiem, czy w świecie, który robię mam ustawić chmury czy nie, bo to jest ful roboty w CAW, a jakby się okazało, że w CPR będą i tak to wtedy bym się nie przejmował ;p
![]() |
#447 |
|
![]()
Nie mam pojęcia, ale chyba powinny być chmury... No bo jak ma padać deszcz, a da się przecież w grze spojrzeć w niebo, to byłoby to fuszerką, gdyby nie było chmur...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja bym chciała podlewanie kwiatów. O ile dobrze pamiętam było coś takiego w jedynce. I żeby rosły , zrywanie...
![]() |
#449 |
Guest
|
![]()
Kwiaty będzie można zrywać, pisała o tym w wiosennym artykule ; )
A co d chmur, to też mam nadzieję, że będą... |
![]() |
![]() |
#450 |
|
![]()
Oprócz tego będzie alergia, z czego się baardzo cieszę
![]() Szczerze powiem że obecnie bardziej czekam na NZTŚ, ale to pewnie dlatego że za tydzień już u mnie będzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|