|
![]() |
#1 |
Reputacja: 39
|
![]()
Eee, a jaki to by miało sens? W ogóle jej tu nie widziałam, nie napisała ani jednego posta. Jakby była w mafii nawet sama mafia mogłaby ją dobić, (co by im szkodziło?) a na to nie wygląda.
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
dooobra... widzę, że ja zginę dzisiaj, więc w razie czego pomścijcie mnie... xd to jak część głosuje na mnie, to może zmówmy się druga część na kogo głosujemy?
![]() może niech to będzie Charionette? tak na rawdę, to co nam już szkodzi na tym etapie? ![]() bez sensu powód imo ![]() zdawałam sobie doskonale sprawę, ze jak się wychylę po takiej chwili ciszy, to zwrócę na siebie uwagę. czy jakbym była w mafii to zrobiłabym taką głupotę i zrobiła to samo? gdy siedziałam cicho to podejrzewała mnie tylko Bjork. ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 01.09.2015 - 16:00 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
No własnie, w ogóle nie bierze udziału w zabawie, więc my ją olewamy, a w mafii nadal są 4 osoby, a nie trzy. To taki +jeden, bo naprawde nie widzę sensu w pozbywaniu się swoich przez mafię (w 1 edycji miało to sens, ale ot była wyjątkowa sytuacja ;p)
tak tylko sobie spekuluje, lepiej powiedzcie na kogo głosować.
![]() |
#4 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
Hebe - ja jestem zainteresowana głosowaniem na Chari xD już na nią zagłosowałam
![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 01.09.2015 - 17:21 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
o kurde.. no to ja tez znowu na nusso w takim razie
![]() |
#6 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wszyscy zebrali się w Wielkiej Sali, żeby w końcu coś ustalić.
- Nie wierzę, że to się dzieje... - Annetti pokręciła, stykając ze sobą opuszki palców obu dłoni. - Jak czegoś nie wymyślimy, to możemy nie dożyć jutra... - mruknęła Nina14! - Nie chcę się obudzić z poderżniętym gardłem! - uniosła się Hebe i po chwili dodała: - Hmmm... Chyba bym się nie obudziła... - Głosujmy! - ponagliła cheeba. Po podliczeniu głosów, dziewczyna spojrzała porozumiewawczo na resztę, którzy tylko pokiwali głowami. Po chwili wszyscy wypowiedzieli zaklęcie przenoszące Rainbow do Timbuktu. Spoiler: pokaż Wyniki głosowania: Spoiler: pokaż
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 01.09.2015 - 18:50 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
ahaaaaaaa
![]()
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
[*]
Znowu pudło. Dużo z Was glosowało na Nusso....może to dobry trop? Zobaczymy kogo dziś sprzątnie mafia, może naprowadzą nas na coś. |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 39
|
![]()
Tja
![]() Ale serio, żeby nie złapać ani jednego mafioza?! Tego chyba jeszcze nie było. Ktoś może ma jakieś pomysły? Cokolwiek? ^A co ta za różnica? I tak praktycznie miasto przegrało. Dziś odpadnie jeden miastowy. Zostanie trzech mieszczuchów i czterech mafiozów. Jeśli cała mafia jutro zagłosuje jednomyślnie, to na pewno odpadnie jeden miastowy. Po zabójstwie mafii zginie jeszcze jeden. Zostanie ostatni mieszczuch. I tyle na ten temat. Jeśli chodzi o mnie, to nadal obstawiam, że w mafii jest Nusso, Chari, może Annetti. Co do ostatniego mafioza, to nie mam pojęcia. I edytowałam ten post jakieś 5 razy, bo nikt się nie wypowiada...
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 01.09.2015 - 20:02 |
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie poddawaj my się. Ja obstawiam Nusso. Przynajmniej honorowo wykonczmy jednego
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|