Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.03.2009, 14:24   #441
Koims
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Tylko w Dziwnowie i we własnych otoczeniach grałem

Uwaga !!! W poniższej historii używane były kody !!!
Dziwnowo :

Papużka - Nerwus podczas nie obecności Cecylii wyssał z Lucjana wszystkie aspiracje za pomocą urządzenia które znajdowało się w domu . Jeszcze tutaj nie używałem kodów lecz wypełniłem pragnienia Nerwusa na tyle aby móc sobie kupić drugie urządzenie do wysysania Aspiracji i umiejętności (W między czasie 4 razy zlał Lucjana ) , Cecylia wróciła z Jadźką z pracy dostała awans . Wtedy to właśnie Pan Jakiś XD , spowodował wysysając z niej Aspiracje że w domu zostali sami wariaci . Papużka się rozwiedli a Cecylie zjadło robactwo XD .

Widmo - Do nich wprowadził się Nerwus . Zaprzyjaźnij się z dwójką i wspiął się na szczyt kariery , zdobył taką kwiato-krowe . Jeszcze wyciągnąłem wskrzesiomiot zmieniłem mu twarz ( nie wskrzesiomiotem XD ) . Offelia umarła z głodu lecz Oliwka ożywiła ją , po czym dziewczyna ożyła ( no logiczne nie XD ) . Na złość Oliwce 3 dni przed śmiercią uczyniłem ją wampirem (hehe) ugryzła Offelia która poszła na studia z Jaśkiem . Długo nie karmiony krowo-kwiat XD zjadł staruszke którą Nerwus wypił i ożywił . Jeszcze gdy Oliwka nie żyła z grobów zaczęły wychodzić duch . Jakiś wyprowadził się ze swojim kiciusiem baryłką i to na tyle .
Kamasz - Wysłałem Damazego i Ruperta na studia . Przy okazji robiąc z tego pierwszego siłacza i kogoś na pierwszym wojskowym szczeblu . Damazy studiował Historia a Rupert Ekonomie
Kowal - Wysłałem Jaśka z Offelią na studia literatury
Dziwak - Narodziło się dziecko

Miłowo - nie grałem jeszcz
Werona - Nie było w grze . Ktoś wie może dlaczego ?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.03.2009, 15:44   #442
chupa_chups

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Kubek Zobacz post
Losy rodzin maxisa ? Chyba wszystkie rodziny pousuwałem XD
Ja dokładnie tak samo.

Gram w swoim otoczeniu, swoimi simami.
stare 17.03.2009, 16:05   #443
Analisse
Guest

Losy rodzin Maxisa... się nie potoczyły.
Kiedyś grałam tymi z Miłowa, Przyjemniaczek czy jak im tam, ci z bliźniaczkami, ale przestałam, wolałam grać swoimi simami.

Ale troche jednak się zmieniło w ich rodzinie. Bliźniaczki urosły, ta spokojniejsza zaczęła romansować z kim popadnie, a ta druga poszła na studia, wyrosła z tego zbuntowanego wieku, wyszła za mąż i miała trójkę dzieci. Wszyscy ciągle mieszkali w tym samym domu. Rodzice bliźniaczek umarli. Ta co była kiedyś spokojniejsza, chciała rozbić małżeństwo swojej siostry romansując z jej mężem. I tu właśnie przerwałam grę nimi.
Jakoś tak to było.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2009, 20:48   #444
Alexiel

O ile pamiętam....hmmm...
Ćwirowie- Kasandra hajtnęła się z Donem. Po niedługim jednak czasie przyłapała go na romansie i rozwiodła się. Przestała być bujającą w obłokach marzycielką (chociaż gdybym ja miała tyle kasy, 24h bym o niebieskich migdałach myślała ;p), ubrała się w czerwoną kiecę "la bella" zmieniła uczesanie (w rudym kucyku super jej do twarzy- te dwa czarne kucyki były straszne), umalowała się pięknie - lekkie podkreślone oczy i czerwone usta, poszła do pracy, awansowała, adoptowała Miśka małego. Gdzieś tam po drodze hajtnęła się z Marzycielem, ale tym razem ostrożnie - wpierw praca - potem małżeństwo.
Ojciec Kasandry hajtnął się z Diną, ale kiedy zobaczył ją w łóżku z Donem (razem z Kasandrą to odkrył...była batalia ;p) rozwiódł się. Do końca swoich dni zajął się nauką i umarł szczęśliwy.
Tego małego utopiłam - nie podobał mi się.

Innymi rodzinami nie grałam wiele - pousuwałam, bo mi nie pasowały. Chociaż Papużka w Dziwnowie fajna była. Ale nie pamiętam co tam robiłam, a dawno nie żyją.
Alexiel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2009, 21:58   #445
braindamage

omg, ja NIGDY nie zmienialam losow rodzin maxisa, zawsze tworzylam swoje :p
braindamage jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2009, 16:09   #446
Łezka

Reputacja: 17

Już opisywałem losy rodzin z Miłowa, a teraz dla odmiany opiszę losy Rodziny (jednej) z Doliny Niezbędnej.
- Natasza Unia, zachwyciła mnie ta simka yyy... nie wiem czym ogólnie od razu przypadła mi do gustu i od razu polubiłem ją. Następnie poznała Igora Nastię uzdolnionego piśmienniczo młodego kawalera o duszy lubiącej flirt. Potem spotykała się z nim i... resztę dopiszę później. D_S.
stare 12.04.2009, 13:53   #447
Karina9595
Guest

Grałam tylko w Miłowie:
Latrio: Zerwał z Kas kiedy ona zobaczyła iż Doni cmoka jej tatę... Po rozstaniu okradł sierociniec ok. 15 bachorów, wszystkie już dorosłe ( nie obyło się od kodów ) i pracują jako przestępcy ^^ Bon jest emerytem i niedługo odwiedzi go Śmierć.
Kaliente: Ta jedna zerwała z Mortimerem bo dowiedziała się że ma romansik z jej kochankiem. Mimo to dalej kochała Dona. Po jakimś czasie Don nie pojawiał się u sióstr, więc stwierdziły że Don się z nimi nie zadaje ponieważ są za grube( a grube były...). Obie popadły w anoreksję i umarły bo nic nie jadły (pozbyły się lodówki).
Ćwir: Kas skończyła z Donim. Morti utopił się targany wyrzutami sumienia, że zniszczył życie córki. Aleksander spłonął przygotowując zapiekanki (czy coś w tym stylu). Kas jest emerytką i mieszka z kocurami ^^
Przyjemniaczek: Marycha rzuciła robotę a kiedy jej mąż był w pracy zabawiała się z jego kochanką. On je nakrył zerwał z Marysią. Zamieszkał z Balbiną (jest jej mężem). Bliźniaczki poszły na studia ale długo tam nie zabawiły bo je wylano. Nie spotykają się już z tymi swoimi kochasiami bo oni mieli romans i zostawili je by być razem (obecnie wychowują adoptowanego syna).

Fajnie mają w tym Miłowie^^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.04.2009, 17:42   #448
Ellie
Guest

u panstwa wycior (gram nimi od nowa):
malgosia urodzila michała, po czym zaszla ponownie w ciąże. dostala awans i czeka na kolejny. po uciazliwej ciazy (gram bez boolpropa wiec nie mogę podciągac paskow potrzeb ;p) urodzila agate, a michal stal sie malym dzieckiem.
wzieli kredyt (w banku "motherlode", ehehe) i przeprowadzili sie do duuzego domu z ogrodkiem XD

michal stal sie dzieckiem, a agata malym dzieckiem.
KONIEC, nie chce mi sie juz nimi grac ;p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2009, 16:46   #449
simunia

ja zmienilam losy jedynie diny kaliente mieszka teraz z moim simem sa malzenstwem i maja sie dobrze
simunia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2009, 20:17   #450
pąpą

Ja grałam tylko rodziną Przyjemniak. Wpisałam kody i użyłam Insimenatora. Daniel zostawił Marysię i wprowadziła się do nich pokojówka Kasia. Langarek zaszła w ciązę z (!) Lilianą i urodziła jej córeczkę. Następnie zaszła w ciąże z Angeliką i urodziła jej bliźniaczki. Potem urodziła dwóch chłopców - synów Daniela. Następnie on się zestarzał i przestałam grać tą rodziną.
pąpą jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania