![]() |
#452 |
Reputacja: 13
|
![]()
Kupiłam sobie the sims 2 na DS ale nie trzeba mieć podstawy do ap.
niestety ts2 to gra strategiczna, mimo wszystko tnx za pomoc.
![]() |
#453 |
Guest
|
![]()
Czy jak rozinstaluje The Sims 2 Zwierzaki to mi wszystko zniknie?
|
![]() |
![]() |
#454 |
Reputacja: 10
|
![]()
Znikną na pewno przedmioty dostępne w tym dodatku oraz zawartość folderu "Downloads", więc najbezpieczniej będzie jak zrobisz kopię katalogu "The Sims 2" znajdującego się w "Moich dokumentach" i wkleisz go do "Moich Dokumentów" po usunięciu Zwierzaków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Guest
|
![]()
Hejka! Mam pytanie, pozwolę sobie opisać moje wątpliowości
![]() Otóż mam The Sims 2 i trzy dodatki: Nocne Życie, Cztery Pory Roku i Podróże (instalowałam je właśnie w tej kolejności). Ale teraz, na Wielkanoc chcę dostać Zwierzaki, czyli dodatek, który był wydany jeszcze przed CPR i Podróże. I chciałabym się dowiedzieć, czy jak go już zainstaluję, to będę musiała uruchamiać płytę najnowszą (czyli Podróże), aby grać we wszystkie cztery dodatki naraz? Wiem, że najlepiej instalować po kolei, ale niektórzy mają inaczej i też im działa ![]() Proszę o szybką odpowiedź na moje pytanie, to dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam wszystkich Fanów The Sims 2 ;* ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Reputacja: 10
|
![]()
bedziesz uruchamiac z Podróży
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Guest
|
![]()
Dzięki wielkie za pomoc
![]() ![]() Jeżeli mam już stworzoną rodzinkę, to czy można kupić psa, kota i ustalić mu wszystkie ważne cechy (kolor sierści, charakter itp.), czy można tylko przygranąć zwierzaka z ulicy? Bardzo bym chciała mieć wymarzonego zwierzaka, ale słyszałam, że w takim razie trzeba go stworzyć w trybie tworzenia rodziny. A jeśli rodzina jest już stworzona, to czy zwierzak może się do niej dołączyć? P.S. The Sims 2 Zwierzaki jeszcze co prawda nie mam, ale wkrótce się to zmieni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Możesz przygarnąć zwierzaka "z ulicy", ale wpierw Twój sim musi się z nim zaprzyjaźnić zanim pojawi się opcja przygarnięcia. Możesz wejść w tryb tworzenia rodziny, stworzyć swoje wymarzone zwierzątko, po czym "połączyć rodziny" (w tym wypadku rodzinę simów i zwierzaka) w widoku otocznia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Guest
|
![]()
Dzięki, ale z Ciebie jeet spec od spraw Simsów xD
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Guest
|
![]()
Mam jeszcze jedno pytanie: Wiem, że w TS2 Zwierzaki, można mieć szczeniaki. Ale czy można je potem sprzedać? Jeśli tak, to jak? (jak się rymuje xD)
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|