![]() |
#451 |
Guest
|
![]()
KaTuSiA513 a instalujesz je w Moje Dokumenty czy do dysku D? Bo ja kiedyś instalowałam prosto do dysku - ea games - the sims 2 - downloads i nie działało. Możliwe też że nie masz meshy lub na początku gry dałaś żeby te meble wyłączyć.
|
![]() |
|
![]() |
#452 |
Reputacja: 10
|
![]()
albo wielokrotny problem z dodatkami:
po uruchomieniu gry zaznaczasz "włacz obiekty modyfikowane" wchodzisz do rodzinki dowolnej w menu ustawień *takie tybiki* wybierasz w prawym górnym rogu "Okienko obiektów modyfikowanych" czy jakoś tak i wybierasz tam "wyłącz" zapisujesz rodzinkę uruchamiasz grę od początku
![]() |
#453 |
Guest
|
![]()
Jako nowicjuszka witam wszystkich forumowiczów.
![]() Mam problem, jesli ktoś już miał podobny i o nim pisał, to z góry przepraszam za powtórkę. Moje pytanie dotyczy zmiany ubrania wierzchniego: czy jest ono w ogóle możliwe? Ani wtedy, gdy klikam na szafę, ani wtedy, gdy klikam na wieszak nie pojawia mi sie opcja zmiany ubrania wierzchniego. Podejrzewam, że to wynik jakiegoś błędu w grze, ale byłabym wdzięczna za pomoc, gdyby ktoś coś więcej wiedział na ten temat. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#454 |
Guest
|
![]()
a kilkasz na szafe maxisowa czy sciagnieta? niektre sciagniete nie sa kompatybilne z tym dodatkiem i dlatego sa problemy
pamietaj, ze najpierw musisz kupic ubranie wierzchnie, zeby moc je zmienic ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Guest
|
![]()
Na szczęście gdzieś na forum udało mi się znaleźć informację, że należy wyłączyć zawartośc zmodyfikowaną. Mój zwykły pośpiech zadziałał przedwcześnie. ;] Ale mimo wszystko wielkie dzięki.
|
![]() |
![]() |
#456 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś mógłby zrobić jakiś spis wszystkich dostępnych w grze rang i jak je zdobywać? Niektóre rangi są oczywiste, jak ranga wędkarska, ogrodnicza itp., ale są też takie jak np. magazynier, które nie wiadomo jak rozwinąć. Spotkałam się z nimi kontrolując Maxisowskie Simy na studiach.
|
![]() |
![]() |
#457 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
To na razie taka szybka odpowiedź, ale wydaje mi się, że już ktoś prosił o spis rang... Spróbuj przeszukać forum ![]() Proszę: Rangi Ostatnio edytowane przez Björk : 14.02.2009 - 16:55 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich.
Otóż mam problem z the sims 2 cztery pory roku. Podstawowa wersja działa bez zarzutu. Dodatek sie instaluje, ale gdy włączam gre to nie ma pokazowego filmiku. A gdy wejde w rodzine i klikam na jkis przedmiot to okienko z czynnosciami szybko znika i to jet wkurzające. Dodam ze nie ściągałam zadnych innych dodatków. Proszę pomóżcie co robic |
![]() |
![]() |
#459 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też tak miałem i po jakimś czasie przestało
![]() A z tym okienkiem czynności, to może za szybko ''uciekasz od niego''? |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |