![]() |
#451 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kurcze.. wczoraj zasiadłam do twego opowiadania i chociaż przeczytałam tylko początek, bardzo mnie wciągnęło, tak bardzo że dziś od godziny 15-stej siedzę tutaj i czytam z zapartym tchem każdy rozdział.. właściwie to już przeczytałam wszystko i musze stwierdzić że napisane jest to w bardzo wręcz wyśmienitym stylu, który zainspirował mnie tak bardzo że postanowiłam kontynuować pisanie swojego opowiadania (jest to wręcz odwrotność Twojej "opowieści" że tak to ujmę żeby sie nie powtarzać
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje z całego serducha za tak pełne emocji opowiadanie które sprawiło że odpłynęłam do innego świata ![]() ![]() EDIT: jeszcze jak ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego w chwili wysłania mojego posta, na komputerze widnieje mi godzina 22:52 a w samym poście jest po 21-szej byłabym wdzięczna ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 25.05.2010 - 22:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#452 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hejka!
Bardzo polubiłam to FS. Lepszego nie czytałam. Szkoda, że nie będziesz pisała AND 4. Jestem wielką fanką tego foto story i jak chyba każdy, kto przeczytał je jest mi smutno, że to już koniec. PODZIWIAM Ciebie. 1 000 000/10 Pozdrawiam Misiulka_XD
![]() |
#453 |
Guest
|
![]()
Szkoda że dopiero przy końcówce ale jestem
![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|