![]() |
#452 |
Guest
|
![]()
Jak wystawić własną posiadłość na sprzedaż, bym mogła ją kupić z poziomu komputera po kliknięciu:"obejrzyj nieruchomości"? Przykładowo mam salon stylistki i chciałabym go wykupić właśnie jako nieruchomość, ale niestety nie pojawia się na tej liście w komputerze..
|
![]() |
![]() |
#453 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam taki problem z robieniem prania, jest banalny ale uciążliwy. Mam kosze na pranie w każdej łazience, sypialni i wszędzie tam, gdzie Simy się przebierają. Jak chcę zrobić pranie, to klikam na pralkę, Sim chodzi od kosza do kosza i wkłada całe brudne pranie z domu do pralki... No przynajmniej powinno tak być, bo w praktyce Sim co chwilę upuszcza pranie na podłogę i muszę znowu klikać na pralkę. Co ciekawe, jak mam Sima piorącego jako aktywnego i "śledzę" go kamerką, to jest mniejsze ryzyko, że mu się ta akcja prania anuluje i upuści brudy na podłogę. Też tak macie? Jest na to jakaś rada?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Też tak mamy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
|
![]()
No tak... Miałam nadzieję, że jednak jest na to normalniejszy sposób. Gram dużą rodziną i lubię zlecać moim ludziom długie ciągi zadań, więc konieczność pilnowania jednego delikwenta bo akurat pierze, jest nieciekawa jednak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
|
![]()
Mam architekta. Chce miec wspaniałe recezje, niestety mam najwyżej dore. Co radzicie? Mierzenie coś daje? Poznawanie cech podobno jest przydatne no ale jak mam 5 zleceń dziennie, nie sposób cos zrobić. W dodatku nawet gdybym sie na jednym zleceniu skupił to nie ma szns, gdyż mam takze 3 dzieci do wychowania(wdowa). I mam pytanie na temat strażakow. Często zdarzało sie tak że pozar wybuchł o 14 i za nim sim go ugasił był już wieczór, co oznaczło cały dzień w pracy. Mozna jakoś porzucać zlecenia albo mieć moda by wybuchały wcześniej? Nie chcę mieć pracoholików. xd
![]() |
#457 |
Guest
|
![]()
Co do architekta, do nie trzeba poznawać cech, jeśli nie masz czasu- użyj interakcji "pogawędka" i uważnie patrz na dymki- pokaże się ulubiony kolor, potrawa oraz muzyka danego sima. Podobno pomaga
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#459 |
|
![]()
Gram w Twinbrook. Do miasta ciągle wprowadzają się rodziny wygenerowane przez komputer i chciałabym to jakoś zatrzymać. Na razie jedynym pomysłem, jaki mam, to systematyczna eksmisja tych rodzin. Da się jakoś zatrzymać ten proces albo chociaż go spowolnić? Prawie każdy wolny dom jest zajęty przez rodzinę stworzoną przez komputer, a ja chcę tam umieścić moich Simów. ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
|
![]() Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62417 Nie wiem jednak, jak sprawuje się w grze, bo go nie posiadam. Musiałabyś popytać osób, które go używają.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|