![]() |
#452 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sweet Chocolate Jest już po przemianie. Pokazywałam zresztą już tu jej zdjęcia po przemianie. Nie wiem co jej się nagle stało. Gdy wchodzę w zmianę wyglądu ma swój wampirzy wygląd.. Tylko tak normalnie jak łazi, wygląda jak zwykła simka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ten ochroniarz Miejsca Prosperity mnie przeraża... ![]() Bierzemy wszystkich na brzuch! xD Ostatnio edytowane przez hellraiser : 29.12.2010 - 18:43 |
|
![]() |
![]() |
#454 |
Reputacja: 16
|
![]()
Jak narazie u Sue nie jest zbyt kolorowo.
![]() Ostatnio dostała jakiegoś bzika na punkcie popularności i bycia w centrum uwagi. Zaszalała. ![]() Zapewne poznajecie tego pana. ![]() Prosiłem ją. Niech pomyśli o Jacku! Ona nic. Oddała się mu całkowicie. ![]() ![]() Wieść o zdradzie Sue rozniosła się w niesamowicie szybkim tempie. ![]() Gdy wróciła do domu zastała Jacka czytającego specjalne, wieczorne wydanie gazety. Spojrzała mu przez ramię. Zobaczyła news'a. ![]() ![]() Jacek bardzo się zdenerwował. Pytał się jej. Jak mogła mu to zrobić?! Dlaczego?! Myślał, że jest im dobrze. Mylił się. Żądzą sławy i parcie na osobistość zniszczyły wszystko. ![]() ![]() Jacek był simem opanowanym i dobrym, dlatego nie kłócił się długo. Stało się. Spakował walizki i wyprowadził się. Sue przepełniły mieszane uczucia. Jedno krzyczało: Wróć! Proszę Cię! Przepraszam!, a inne zaś: Ech... Stało się. Wszystko się rozniosło moja kariera legnie w gruzach. Simka dostała czerwony nastrójnik na trzy dni. Przez te trzy dni nikt jej nie dawał zniżek, ludzie odwrócili się przeciwko niej. Sue w krótkim czasie odkryła, że jest w ciąży. Nie wie, czy zostać samotną matką, usunąć ciążę, błagać o przebaczenie? Narazie przeprowadziła się do większego apartamentu z balkonem i myśli nad swoją sytuacją. ![]() Ale się dramatycznie zrobiło. Ale cóż... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Reputacja: 10
|
![]()
ona jest taka chudziutka a zrobiles jej cycki jakby miala robic za poduszki powietrzne w samochodzie!
![]()
![]() |
![]() |
#456 |
|
![]()
Oj tam, oj tam!
![]() Zawsze jak się zatnie w windzie to mówię sobie: Nie tylko nie to! Cycki jej wypłyną! xD Jednak nawet ja jestem przekonany, że ma naturalne... Hmm... ![]() Jak zobaczyłem te największe cycki w słabej jakości, to bardzo odstawały, bardzo nienaturalne, ale odkąd mam wysokie detale, jej piersi są okrągłe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Guest
|
![]()
Jak ona mogła!
Zdradzić swojego chłopa z tym pajacem! A miały być dzieci! ![]() Dobrze, że u mnie już spłonął w ogniach piekielnych. Co do piersi, nigdy nie daję na największe, bo wtedy wyglądają, że tak powiem, dziwnie spłaszczenie. |
![]() |
![]() |
#458 |
|
![]()
Może pomożecie mi podjąć decyzję?
![]() -Sue idzie do Tego, Który Ją Zapłodnił, pewnie biorą ślub, a potem ją najprawdopodobniej zdradzi? -Sue idzie do Tego, Który Ją Zapłodnił, ale on nie przyjmuję wiadomości o tym, że spłodził dzieciaka i simka zostaje sama? -Sue próbuje przekonać Jacka o powrocie. Srata tata, zostają małżeństwem, mają dzieci? -Sue próbuje przekonać Jacka o powrocie, lecz ten nie chce jej słuchać i już nigdy nie zostają parą, simka zostaje sama? Chyba, że sami coś wymyślicie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Guest
|
![]()
znajdź Sue jakaś dziewczynę i niech razem wychowają dziecko,pobiją Tego,Który Ją Zapłodnił i Jacka też
|
![]() |
![]() |
#460 |
Guest
|
![]()
Kurcze,szkoda że ja nie zrobiłam zdięcia mojej rodziny Garnek jeszcze z WP. Głowami rodu byli Julia i Błażej,potem ich 5 córek( bliżniaczki Kate i Ann oraz trojaczki Gloria,Emma i Molly) kazda miała męża i po 2 dzieci,każde z dzieci miało parnera i po jednym dziecku,itd...aż doszło do Melindy i Albusa....na cmentarzu rodzina Garnek miała swoje wielkie mauzoleum,ah...szkoda,że po przeprowadzce znika drzewko genealogiczne....
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|