![]() |
#462 |
Guest
|
![]()
No ale który lepszy? WB vs. CW?
|
![]() |
![]() |
#463 |
Guest
|
![]()
hm..ja gdybym mogła to bym 2 kupiła, ale sądze , żę 2 są na takim same=ym poziomie. zależy co lubisz. każdemu się coś innego podoba ; x
|
![]() |
![]() |
#464 |
Guest
|
![]()
aha
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Wiesz WB raczej napewno nie wyjdzie już na DVD , ale jeśli się nie myle to jeśli masz czytnik DVD powinno iść |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Guest
|
![]()
ta, ńe możesz mieć TYLKO DVD, bo zazwycaaj DVD sie dokupuje, albo kupuje z kompem a CD już się ma. Więc mi sie wydaje, że powinno wejść, ale ńe ma co ryyzykować i wydawać pieniądze
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
|
![]()
Czy to prawda, że wilkołaki nie rosną? Nie mam zwierzaków, a tak mówiła mi koleżanka.
|
![]() |
![]() |
#468 |
Guest
|
![]()
Hej mam takie pytanie...
Założyłam sobie takie małe cenrum odnowy biologicznej (jacuzzi, siłownia, fryzjer itp.) Przy wejściu postawiłam bileter. Co godzinę (o ile dobrze pamiętam) dodaje mi się tylko 9$ nawet jeśli jest na parceli więcej niż jeden klient... W dodatku co godzinę odejmuje mi się te 9 simoleonów. Więc wychodzi na to ze dzienny bilans wychodzi na zero. Czy to normalne i dlaczego tak się dzieje? |
![]() |
![]() |
#469 |
Guest
|
![]()
to raczxej nei jest normalne, nie wiem czemu u cibei odejmuje . umnie tak nie jest . ;o
|
![]() |
![]() |
#470 |
Guest
|
![]()
Ehh... już wiem xDD
Zmyliłam się ponieważ na ekranie wyskakuje +9$ i -9$. Ale to -9$ dotyczy nie mnie tylko gościa xDD Ale nadal nalicza mi się tylko 9$ na godzine mimo że na parceli jest więcej gości.. ;/ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|