![]() |
#461 |
Guest
|
![]()
Dobra! Humorek mi wrócił , bo w sobotę idę z Magi(siorą) do kina na super film.
![]() "Upadki i Przebudzenia" cz.10 - Ale Carmen.Jeśli nie przyjdziesz to ty okażesz się nadentym bufonem - No dobrze. - Stylistka ponownie ułożyła włosy. Miała pięknego koka , bo jej włosy odrosly i to sporo. Włożyła błękitno-białą suknię i szofer zawiuzł ją prosto na bankiet. Rzeczywiście wzbudziła podziw. Na bankiecie rozdawano nagrody. Carmen dostała nagrodę publiczności. Szybko udało jej się wymknąć do domu. Usłyszała telefon i podniosła słuchawkę. CDn |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Guest
|
![]()
Już dzisiaj przyjechałam i napisze kolejny odcinek:
"Przynęta" odc.10 ...i zobaczyła martwego faceta.Przerazona pobiegła korytarzem nie patrząc gdzie.Zobaczyła ciemną postać.Niewyraźnie rysy.Choćby jakaś kobieta z...nożem?Kate przetarła oczy, myslac ze to tylko złudzenia.Ale to nie były złudzenia.Postać zblizała sie do Kate.Ona szybko odwróciła sie i pobiegła z powrotem.Cały czas myslała o tym jak tu się znalazła.Przecież była na dworze, radiowóz miał wypadek i..i wogóle..wszystko było inaczej, jej noga była z krwi i chyba zlamana a teraz swobodnie biegła.Może jej się to tylko sni?Może tamto to był sen.Już nic nie pojmowała.Biegła tylko najszybciej jak mogła nie ogladając sie do tyłu.Zobaczyła drzwi z napsiem "exit" otworzyła je i wyszła z budynku.Znalazła się przy radiowozie, po chwili upadła i zasnęła.Mineło kilka godzin.Otworzyła oczy.-To niemozliwe!!-krzyknęła.Siedziała właśnie na drodze obok martwych policjantów i rozbitego radiowozu.Miala zlamana noge całą we krwi.To jakies dwa światy, albo tylko jej wyobraźnia.Nagle ktoś podbiegł do niej. a.To byłpolicjant b.To była ciemna postać c.To była mysz |
![]() |
![]() |
#463 |
Guest
|
![]()
Likagirl, a! xD A mnie dzisiaj nie chce sie pisać, moze jutro zobaczycie nastepny odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Guest
|
![]()
Likagirl, A.
CIEMNA GWIAZDA odc.4 "He he mam Alinkę zapłać 2 000$, a ją oddam nie wiadom policji fan"To było napisane na kartce. Tomek się przeraził. Gdy przyjechała Alinka Tomek pokazał jej kartkę i powiedział, że Aneta dostała propozycję serialu. Alinka powiedziała: -Musimy ją mieć. Właśnie dostałam wypłatęe 750$, a gdzieś mam 250$.To razem 1000$.Czy ty coś masz? -250$ na czarną godzinę i 150$ w banku. To 400$. Mogę pożyczyć 500$. Wychodzi 900$. Plus 1000$-1900$.-powiedział Tomek -Brakuje 100$-powiedziała Alinka i rozpłakała się.Tomek starał się ją pocieszyć -Mogę żebrać. Albo sprzedamy meble... Alinka zbadała kieszeń Tomka. -600$! Wiedziałeś o nich! Wcale nie musimy nic pożyczać! Ty... Ty... Lecz w tej chwili zadzwonił dzwonek do drzwi, Alinka otworzyła, a tam... A.stała Aneta B.stał lekarz C.stał "fan" Proszę was, wybierajcie. Jeżeli do 23. nikt nie odpowie sama wybiorę odpowiedź. |
![]() |
![]() |
#465 |
Guest
|
![]()
Zong C
Tak C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Guest
|
![]()
Zong c i nie pisz posta pod postem <_<
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
|
![]()
Znalazłam jush moją kochaną wene! Schowała się pod łóżkiem
![]() ![]() "Między murem, a granicą" odc. 14 Klara się ocknęła. - Mamo! Co ja tutaj robie nic nie pamiętam... - Klara!!! -krzyknęła mama Igi. - Zamknij się ty parszywy bachorze! -powiedziała zła Marta i rzuciła Klare na ziemię. Dziecko leżało na brzuchu. Nie dawała oznak życia. - Nie!!!!! -krzyknęła zrospaczona Iga. W tym momęcie już nic nie było widać. Coś oślepiło Igę. Musiała zamknąć oczy. Gdy je otworzyła ujrzała ciemny pokój. Ten z jej wizji. Zobaczyła, że biegnie do niej Arek. - Czy... Czy ja umarłam? -zapytała - Ty? Skąd że! Musisz tam wrócić! MUsisz ocalić swoją mame. - Ale ty? Kim ty właściwie jesteś? Co z Klarą? -zapytała z niedowierzeniem - Jestem twoim aniołem stróżem. Miałem cię chronić, ale... nieważne. - A Klara? - Ona tu zostaje. Wiem, że to straszne. - Gdzie zostaje? Czy ona żyje? Czy wróci do mnie? Znów zabłysło światło. Nic nie widziała. Słyszała przerażliwy płacz matki i... A. Wróciła nad jezioro B. Cofnęła się w czasie C. Znalazła się w dziwnym domu |
![]() |
![]() |
#468 |
Guest
|
![]()
Basieńka ale odpowiedzi sa tylko od a do c, nie ma d
![]() "Przynęta" odc.11 To był policjant.Zerknął jednym okiem na nią i zatrzymał się.Kate patrzyła na niego.Próbowała wstać lecz nie umiała.Policjant wytrzeszczył oczy i odbiegł.Po chwili zniknął w porannej mgle.Dziewczyna poczuła śmierdzacy oddech na swojej szyii.Odwróciła się.Zobaczyła bestie, żadną krwi.Chciała uciekać, byc daleko z tąd.Zamknęła tylko oczy i czekała na to co się stanie.Bestia polożyła reke na jej głowie.Nagle Kate znowu miala zdrową noge.Wstała.Bestia zaryczała i zadrapała ją lekko pazurami na ręce.Ale to ją nic nie bolało.Dziewczyna szybko pobiegła a bestia za nią.Wydawało się że to już koniec.Kate nie miala siły biegnać dalej.Upadła na gorący beton (na drodze) i czuła się jakby słońce ja topiło.Bestia nadbiegła szybko i.. a.zadała jej śmiertelny cios b.trochę ja podrapała i odbiegła c.niezwracając na nią uwagi, odeszła |
![]() |
![]() |
#469 |
Guest
|
![]()
"Upadki i Przebudzenia" cz.11
Podniosła słuchawkę.... - Witam! Tutaj Szef SimHigh(dawna praca Carmen). Pomyślałem , że nie potrzebnie panią zwolniłem. Może powinienem dać pani jeszcze jedną szansę , dlatego dzwonię , aby zaproponować pani stanowisko w SimHigh. - Nie , dziękuje! Mam ciekawsze stanowisko pracy! Jak by pan nie zauważył jestem PRAWDZIWĄ gwiazdą , a gwiazdy nie pracują w zwykłych biurach. Dowidzenia! - Ale może.... - Carmen nie wysłuchała do końca , odłożyła słuchawkę. - Jak bankiet??- Zapytała stylistka. - Dostałam nagrodę publiczności. Jest tak jak mówiłam. Stado NADĘTYCH BUFONÓW - Mruknęła. - Czasem tak bywa. Acha... i dzwoniła twoja przyjaciółka ,no a z pokazu Mody. - Czego chciała? - Niewiem. Nie powiedziała. Oddzwoń. Prosiła. Ale jutro , bo teraz śpi. - Karz Sandrze(Jedna ze służących) przygotować Jakuzzy. - Carmen rozebrała się i włożyła na sibie aksamitny szlafrok. Jadnak gdy podeszła do jakuzzy zobaczyła: A- Sandrę która nie żyła , leżała tuż przy jakuzzy B- Ślady krwi na podłodze C- Sandrę w jej jakuzzy zamordowaną , a nad powierzchnią unosiła się krew. WYBIERAJCIE!!! ^_^ .................................... Likagirl A Magi C |
![]() |
![]() |
#470 |
Guest
|
![]()
DAVINA SUPERSTAR
Odcinek 6: Davina obudziła się o godzinie 8:14. Wstała zamówiła kanapki oraz sok pomarańczowy zagęszczany. Gdy zjadła zaczęła zastanawiać się co założyć. Miała ogromny wybór. Zdecydowała się na czarną mini orz bluzke na ramiączka. Załorzyła rajtuzy i zadzwonił jej pluszowy telefon. - Tak słucham- - Davino tu Rixey. Szofer przyjedzie za godzinkę, dobrze?- - Tak oczywiście. Pa Davina odłorzyła słuchawkę i zdecydowała że na bluzke założy czarną skórzaną kurtkę i ciemne okulary. Wyglądała bardzo fajnie i ciut zadziornie. Postanowiła że po nakręceniu odcinków pójdzie do fryzjera. Była 9:45 Szofer miał przyjechać za pięć minut, więc Davina zeszła na dół by na niego poczekać. Niebawem się zjawił i pojechali na plan serialu "Gwiazdy". Po nakręceniu odcinków Davina poszła do własnego fryzjera który zrobił jej czarne pasemka. W swojm ubraniu wyglądała szałowo. Postanowiła pójść na dyskotekę. Kiedy dojechała kazała szoferowi przyjechać za 3 godziny. Świetnie się bawiła poniewaz nikt o dziwo jej nie poznał. W pewnym momęcie podszedł do niej chłopak i... A- Poprosił ją do tańca B- Zapytał: "Czy to ty jesteś Daviną Nuttel?" C- Zapytał: "Spotkamy się gdzieś na mieście?" |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|