![]() |
#461 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zawartość zmodyfikowana: Po uruchomieniu się gry z dodatkami z neta na ekranie powinno ci się pojawić okienko właśnie z zawartością zmodyfikowaną. Trzeba zaznaczyć, żeby była włączona, ale to działa dopiero po kolejnym uruchomieniu gry.
Jeśli się nie pojawia to wejdź w opcje i gdzieś tam jest takie małe specjalnie zaznaczone okienko z "gwiazdką" ( * ). Klikamy w tą gwiazdkę i się wyświetla to, co podczas ekranu wybierania sąsiedztw. Resztę robić jak u góry.
|
![]() |
#462 |
Guest
|
![]()
no to spróbuję. z tym że inne dodatki ( pobrałam pack zima z bitnova.info ) działają... choinka i meble i wszystko inne ...
EDIT: ściągnęłam loki z mod the sims... wgrałam, nie ma.. A jak klikam na gwiazdkę to wyskakuje komunika czy chce wejść na strone sims2 coś tam coś tam... EDIT2: działają tylko domy, które trzeba instalować. Pliki package nie...;\ Ostatnio edytowane przez Chewbacca : 30.12.2010 - 17:40 |
![]() |
![]() |
#463 |
Guest
|
![]()
Pewnie jak wiele osób mam problemy z obiektami zmodyfikowanymi. Ale na moje jest to dosyć dziwne..
Wszystkie pliki umieszczam w folderze Downloads, po uruchomieniu gry wyskakuje mi okienko, zaznaczam włącz i.. Wszystkie meble są, mikstury na zmianę w czarownice, wilkołaka, wampira też są. Ale nie ma ubrań i fryzur! Dlaczego tak się dzieje. Pytałam na wielu forach, ale nikt nie udzielił mi odpowiedzi. Czy ktoś kiedyś miał taką sytuację? Bardzo proszę o odpowiedzi, bo zależy mi na pobranych fryzurach. Jeżeli ma to znaczenie z jakiej strony pobieram no to proszę: XM Sims i Parsimonious. |
![]() |
![]() |
#464 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Meshe do nich na pewno masz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Guest
|
![]()
Witam,
nie wiem czy ktoś już pisał o tym problemie. mam oryginalne simsy 2 i wszystkie dodatki oprócz 'na studiach' (mam też akcesoria z ikei i 'kuchnia i łazienka', poza tym nic). zainstalowałam, grałam, wszystko działało. niestety zrobił mi się format dysku C i musiałam zainstalować je na nowo, ale problem jest taki, że gra mi się od razu zawiesza! grałam na płycie 'osiedlowe życie', klikam, zaczyna się wszystko uruchamiać, ale w momencie kiedy zwykle ładuje się wybór otoczenia, na którym chce się grać, gra się zawiesza i muszę uruchamiać menedżera zadań i wyłączać zawieszoną grę. odinstalowałam i zainstalowałam wszystko ponownie i błąd ciągle ten sam. finalnie zainstalowałam tylko the sims 2 i dodatek 'cztery pory roku', nic poza tym. czy wiecie czego to może być wina, że mogę mieć tylko jeden dodatek? to problem pamięci, programów, antywirusa? dodam, że gram na laptopie sony vaio. proszę o pomoc!! |
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
|
![]()
nie, bo nie wiem jak to zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
|
![]()
Podaj system, kartę graficzną, bo prawdopodobnie to z nią problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Guest
|
![]()
windows 7, karta ATI Mobility Radeon HD 5145
mam aktualizować sterowniki do niej?? |
![]() |
![]() |
#470 |
|
![]()
Win 7 32 bit
http://support.amd.com/us/gpudownloa...b_win7-32.aspx Win 7 64 bit http://support.amd.com/us/gpudownloa...b_win7-64.aspx Klikasz download, instalujesz i gra powinna działać poprawnie ![]() Ewentualnie tu: http://ati-radeon-drivers.com/download.php |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|