|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Jeju jakie to jest CUDOWNE !!!
No brak słów to FS jest boooske ^^ Paulasia12 powiedziała mi o nim i zaczęłam czytać... Czytałam całą noc ;D Suuuper I co ja jeszcze mogę dodać? No oczywiście czekam niecierpliwie na kolejny odcinek ^^ Rudzielec gratulacje ;D
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Rudzielcu,podziwiam cię za pisanie takich pięknych fotostory,proszę Cię nie rób nam czegoś takiego jak niektórzy ludzie(jeśli kogoś uraziłam to przepraszam)po prostu robią wspaniałe fotostory a potem jak się zagłębiasz w czytaniu to okazuję się że autorka/autor przestali robić to fotostory.pozdrawiam Simsomanka30
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Rudzielcu, kiedy nowy odcinek?
|
|
|
|
#5 |
|
|
ania1127 całą noc? kurcze jakie poświęcenie, mam nadzieję, że było warto poświęcić tą noc
i witam nową czytelniczkę ![]() simsomanka30 nie no spokojnie, nie opuszczę was, będę dalej pisać ![]() właśnie się zabieram za ciąg dalszy bo mam już dwie strony ^^ Vipera czekasz na rzeźnię? ![]() Paulincia91 jak dobrze pójdzie to odcinek jutro wieczorem ![]() EDIT: przygotujcie oczęta na coś dłuższego, bo mam zamiar dobić w tym odcinku do sześciu stron w wordzie
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 09.09.2010 - 21:20 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Uwielbiam to FS, moja przyjaciółka, zosia$, (pozdrawiam!) poleciła cię i twoje prace, a ja się spodziewałam czegoś nudnego ( z góry przepraszam), wciągnęło mnie od razu ! Z niecierpliwością czekam na następny odcinek!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Rudzielcu dzięki za info
i z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Nii, nie przerywaj więcej odcinków. D: To straszne jest, żeby w takim momencie akcja się urywała, nosz. Teraz tylko mam nadzieję, że kolejny pojawi się jak najszybciej.
A co do narzędzia zbrodni to nie wiem - spodziewałam się wszystkiego, ale chyba nie siekiery. xD I teraz zastanawiam się, co będzie dalej - tymczasowo Gabrielowi dużych szans ze zranionym kolankiem, ale specjalnego talentu do przewidywania akcji to ja nie mam - także lepiej się niczego nie spodziewać. Czekam.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Oczywiście, że było warto
Tak mnie wciągnęło ^^ Ale przecież nie tylko mnie
|
|
|
|
#10 |
|
|
Sophie123 nie masz mnie za co przepraszać
![]() i miło mi, że mam kolejną czytelniczkę ![]() Dziewczyny zmartwię was, nie zdążyłam skończyć odcinka... ale jutro wstawię na milion procent obiecuję!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|