![]() |
#461 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka jak zwykle z pazurem, podoba mi się w 99.99 procentach. A to przez szminkę, bo dziwnie usta w niej wyglądają. Jakby zapomniała domalować kącików. x]
Ale nadal jest piękna, a rzęsiska już wcześniej widziałam. Podobają mi się jak cholera. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Reputacja: 11
|
![]()
dlaczego ja nic nie wiem o simce? ;o foch, foch, foch po prostu.
jest świetna, z pazurem, ma w sobie coś co bardzo zwraca uwagę. odjęłabym tylko tą krew (?) z okolicy lewego oka.
![]() |
![]() |
#463 |
|
![]()
to rana.
![]() Sima robi zaawansowaną karierę przestępczą więc rana jest na miejscu ![]() Dziekuję za komentarze |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Reputacja: 26
|
![]()
Cóż ja mogę dodać, Simka ciekawa i z pazurem, tylko te usta trochę dziwnie wyglądają. Ale poza tym to chyba wszystko ma na miejscu, nawet ta fryzura, za którą niespecjalnie przepadam, jej akurat pasuje.
+ pozazdrościłam Ci i zaraz pokażę swoją Simkę, też z trójki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
|
![]()
szkoda, że tusz jej się odbił
![]() ![]() nie podobają mi się brwi i fryzura. propsy za piegi i dziary ![]()
![]() |
![]() |
#467 |
|
![]()
Usta piękne, kolczyki trochę to psują.
Broda trochę za bardzo wysunięta. Włosy bym zmieniła. Oczy cudne! Ogólnie simka z charakterem, jak większość Twoich prac. Zdjęcia 1,2,5 -genialne tło.
![]() |
#468 |
|
![]() Kompletnie nie mój styl : P Jak ja nie lubię kolczyków na twarzy, o matkooo, są straszne! Ale nie można powiedzieć, że jest nieładna, bo urodziwa jest nawet bardzo. Śliczne ma usta, a nos wydaje się wręcz idealny - taki prosty, na wielkość akuratni. Oczy też byłyby piękne, gdyby nie szpeciły ich te rzęsy : P Brwi bym znacznie pogrubiła, są trochę za cienkie (no ale to tylko moje zdanie, ja lubię wręcz takie męskie :>). Ciuchy - nieee, raczej nie. Ale fajny patent na zielone paznokcie, lubię takie jaskrawe elementy przy reszcie stonowanych kolorów. No i piegi...!
![]() Szkoda, że nie zrezygnowałeś z tych dziwnych rzęs, trzeba je było jednak usunąć, nie wyglądają zbyt dobrze i urody nie dodają. Co do włosów i kapelusza - bierzesz pędzelek w programie graficznym i jedziesz z koksem : P Czasem wręcz trzeba lekko podmalować fotkę, gdy robią się takie niemiłe niespodzianki. Mimo wszystko 10/10, bo jak dla mnie, to w innym stylu wyglądałaby bosko. Ostatnio edytowane przez Malin : 18.06.2012 - 22:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Guest
|
![]()
Piszę to chyba po raz enty, że każdy Twój sim jest unikalny. Na prawdę.
Co prawda ta simka akurat nie za bardzo mi się podoba. Po prostu nie jest w moim stylu. Ale jakiś błędów 'konstrukcyjnych' nie ma xD (może oprócz tuszu, który odbija sie na powiekach ![]() Bez oceny. |
![]() |
![]() |
#470 |
|
![]()
Ależ ona ma piękne oczy. Już nawet nie zwracam uwagi na te rzęsy, wszyscy się do nich doczepiają, a według mnie to tylko przeoczony błąd przy pracy. x]
Zdarza się. ![]() Całość prezentuje się cudniście, simka podoba mi się bardziej niż poprzednia.Uwielbiam kolczyki w dziwnych miejscach, więc te są bajeczne. ^ ^ 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|