![]() |
#461 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#462 | ||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeszcze pendrive z tego co pamiętam ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Reputacja: 12
|
![]()
A, no! : D Możliwe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Reputacja: 14
|
![]()
no właśnie, ja też jestem Mroczny i chciałbym mieć czarny pokój, a jednocześnie jestem Skromny, także żadnych wygód, rylko najprotsze i najtańsze wyposażenie. Mam nadzieję, że to nie sprawi, iż mojemu Mrocznemu i Skromnemu Simowi odechce się żyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Guest
|
![]()
Twórcy twierdzą że będzie to zależało od charakteru sima.
Jeśli sim zobaczy na obrazie tragicznego klauna zacznie płakać, jeśli będzie widział na obrazie słońce i dom będzie szczęśliwy. Jeśli jest szczęśliwy namaluje dom, słońce, łąkę, a jeśli jest smutny namaluje coś smutnego. Mi się to bardzo podoba w końcu simowie będą reagować na otaczający ich świat... Samochody na pewno będą, jak ten chłopak płacze w gamepla'u w tle przejeżdża szybko samochód. |
![]() |
![]() |
#467 |
Reputacja: 14
|
![]()
nie, te przykłady właśnie potwierdzają obawy, że to nie będzie zależne od charakteru sima tylko od wystroju/otoczenia... Chyba, że przykłady to już oddzielna myśl, ale w taki razie nie wiem po xo je przytaczać po raz kolejny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Guest
|
![]()
To by było bez sensu z resztą było powiedziane że to będzie zależne od charakteru sima jaki styl umeblowania domu lubi.
|
![]() |
![]() |
#469 |
Reputacja: 21
|
![]()
No dobra, ale jak ten charakter można określić? Zostają cechy tak jak w trójce, czy będzie jakiś nowy system. Bo na razie to nawijają tylko o tworzeniu sima i emocjach, ale niewiele o charakterze...
A poza tym, co jeśli chciałbym zrobić sima o demonicznym charakterze (który według twórców miałby lubić czerń i mrok), ale ubrać go na różowo i zrobić przesłodzony dom? Taką simową Umbridge dajmy na to. Ja tu widzę tylko przeszkody... :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 | ||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Ale... Jeśli ta gra ma polegać na tym, że simy mają większą kontrolę nad swoim życiem niż ja, to już pograłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A propos katalogu - eeeee, myślałam, że to będzie ładniej wyglądało ;( Nie będę z tego korzystać, już to widzę ![]() Kurczę, a tryb budowania znowu tak dziwnie podzielony jak w trójce... ![]() Cytat:
Wyczytałam, że wystarczy zaprogramować przedziały kolorów, czyli np. #ff2121 i #f47777 również będą uważane przez simów za czerwony (#f00). Póki co to właśnie #f00 to simowa czerwień. OJANIEMOGĘ FACET W CIĄŻY!!!!!!! ![]() Dzięki za link do petycji. I think it needs to be singed by Polish fans as well ![]() O, ceny w EMPiKu takie przyzwoite ![]() Dopóki nie zagram, nie kupię ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 24.08.2013 - 16:51 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|