![]() |
#4771 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli nie będzie skunksów...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4772 |
|
![]()
Taaa...pewnie nawet nie dadzą skunksów, a w wywiadach się nie odezwą, a jak ktoś ich o to zapyta/zagada to najprawdopodobniej powiedzą, że to było dawno i oni nic nie obiecywali...całe EA...
![]() |
#4773 |
|
![]()
Pierwszy filmik bardzo mi se podobał. Te konie biegnące samotnie przez wzgórza... Cuuuuuuuuuuuuuuuudo!
Super!
![]() |
#4774 |
|
![]()
![]() |
#4775 |
|
![]()
Skunksy bardzo by się przydały, bo kto oprócz pcheł będzie obniżał wskaźnik higieny naszym zwierzakom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4776 |
|
![]()
szopy tak samo bo kto by simom psul humor przekopujac ich smieci i wlamujac sie do ich domow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4777 |
|
![]()
Jedno jest pewne, szopy będą, bo są nawet w tym demie. Twórcy gry już o nich nie mówią, ale szopy pojawiają się czasem na zdjęciach. Za to o skunksach już nic nie mówią, nie ma ich na zdjęciach i nie ma ich w demie... Wniosek? Nie wiadomo czy będą i wcale się nie zdziwię, jeśli ich nie będzie
![]() A tak na marginesie, to już wiem jakiego będę chciała moda do zwierzaków i mam nadzieję, że ktoś takiego moda napisze... Żeby dzikie zwierzęta nie mogły się autonomicznie teleportować! Tradycji musi się stać zadość! Od zarania simodziejów, zamykałam szopy i skunksy, a w dwójce też pingwiny, w ogrodzeniach i robiłam sobie na podwórku takie mini-zoo. W demie zamknęłam szopa i jelenia, i co... teleportowały się i uciekły! To... niedopuszczalne! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4778 |
|
![]()
hehe no powinny zostawac w simach- tez bym tak chciala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4779 |
Guest
|
![]()
Mam zmodyfikowane demo i pograłem sobie godzinkę najpierw pojawił się jeden dziki koń, później drugi, a jeszcze później źrebaczek. Czy one rozmnażają się bez ograniczeń, tzn będzie ich się mnożyć nieskończoność?
A ogólnie demo jest bardzo ciekawe, pogram jeszcze w Sunset i zobaczę czy zwierzaków jest tak tak dużo jak w testowym świecie, mam nadzieję, że nie ![]() Premiera już w następny piątek ;D Nie mogę się doczekać, szczególnie po tym jak zagrałem w demo |
![]() |
![]() |
#4780 |
|
![]()
Demo to fajny przedsmak. Na początku sądziłam, że twórcy gry przypadkowo i niechcący zostawili taką furtkę dojścia, żeby w Demie trochę pograć. Ale teraz myślę, że to było celowe zagranie, żeby zwiększyć nasz apetyt
![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 12.10.2011 - 13:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|