![]() |
#471 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#472 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie mam żadnej gazety która pisała o TS2NŻ. Wystarczy mi internet. Tu dowiem się wiele więcej. No i jeszcze moge o tym porozmawiać.
![]() P.S. Wdług mnie kolejnym dodatkiem będzie coś w stylu "Wakacji". |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Guest
|
![]()
Wiecie co ... ja od dawna marże jeszcze o tym by wprowadzili pory roku i wydlużyli okres życia poszczególnego wieku Simów. Ten jest za krótki. Te dorosłe życie na które mają tylko 29 dni to przesada z lekka. Liczę na pory roku w TS2!!! No i na zwierzęta jak i wakacje
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#475 |
Guest
|
![]()
O tym bazarze i rynku wydaje mi sie nieprawdą. Wydaje mi się ,ze będzie cos o podróży. Co do tesco to ja chyba pójdę.
|
![]() |
![]() |
#476 |
Guest
|
![]()
Macie chyba blisko do Tesco. Ja mieszkam w Zgierzu i do tesco masz z... dużo
![]() Kurcze chce juz 15 września! przynajmniej 13 po tą gazete ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam pytanie do tych co kupowali już w Merlinie (http://merlin.pl). Czy jeżeli pisze, że szacowany czas realizacji zamówienia 19 września, to czy jest jakaś szansa, że zostanie ono zrealizowane szybciej, bo pisało, że ma być w dniu premiery, a teraz to... I nie wiem, czy czekać na piątek, czy na niedzielę
![]()
![]() |
#478 |
Guest
|
![]()
A ja czytałem na jakiejś streonie o Simach, że będzie jakaś minigra, co będzie się nazywać The Sims 2: Rockstar.
Ostatnio edytowane przez Patison : 09.09.2005 - 22:29 |
![]() |
![]() |
#479 |
Guest
|
![]()
chyba wiem na jakiej
![]() "Serwis Simsomaniak Center informuje nas, że: "Nestlé oraz EA kończą pracę nad minigrą "The Sims 2: Rockstar". Żadnych informacji na temat gry jeszcze nie ujawniono." Czy ta wiadmość okaże się plotką, czy też faktem, dowiemy się już wkrótce..." http://sims.safri.pl/ |
![]() |
![]() |
#480 | |
Guest
|
![]() Cytat:
na serio ja też mieszkam w Zgierzu sory ze nie na temat ![]() Co do tematu to chciałbym żeby następny dodatek byl ze zwierzętami ![]() a "Nocne Zycie" kupie po premierze w moje urodziny 11 listopada ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|