![]() |
#472 |
Guest
|
![]()
Kumagro miałam tak.Tylko ze ja mialam dziewczynke, ale tez z odwroconą głową (taką ciemną )Potem jak wyszłam z gry i weszłam z powrotem to już wwzystko było normalnie.To chyab byl jakiś błąd, moja qmpela tez tak miała
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Guest
|
![]()
Można zbudować wiszący dom!! Oto jak.
Budujesz gęsto kolumny Na górze budujesz dom Usuwasz kolumny Wiszący dom gotowy ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
![]()
Jak się sim myję to się zawsze taka cęzura pokazuje. A raz kiedy moja simka wyszła z wanny zanim zdąrzyła się ubrać ja sapisałam i wyszłam z gry. Następnym razem kiedy włączyłam tą rodzinę ta simka dalej stała przy wannie ale... goła! :o A akurat przyszedł jej chłopak pocałowali się na przywitanie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Guest
|
![]()
ee Rosi...to ma być smieszne??Simy nie zauważaja takich szczegółow <_<
Kumagro ale czy ktoś sie pytał o ten dom??A wogóle to nie ten temat, jak chciałeś/aś się pochwalić to trzeba było zajrzeć do innego tematu lub umiesciś wiadomość w sygnie :lol: |
![]() |
![]() |
#476 |
Guest
|
![]()
To moze ja napisze co mi sie dziwnego zdarzylo:
Wiec moja parka ma male dziecko w kolysce...w koncu po trzech dniach zaczela leciec ta muzyczka ktora zawsze jest przy dorastaniu dziecka....iii...wyskoczyl komunikac : Gratulacje!! To chłopiec. wpisz imię :unsure: troche to dziwne bo mialo mi dziecko sie zmienic z kolyski na noworodka a tu gawno..i trza czekac nastepne 3 dni... ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Guest
|
![]()
Miałam raz coś dziwnego. Jek najeżdżałam na moje ulubione domy to zamiast jednej z osób był jakiś pajac (dosłownie) odwrócony głową do góry...Nogami? No poprostu był odwrócony. Ale najgorsze to że kiedy naciskałam na te domy to mnie wyrzucało z gry!
![]() ![]() Niestety sytuacja się powtarzała! proszę o pomoc! |
![]() |
![]() |
#478 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#479 |
Guest
|
![]()
A co do dziecka to miałam podobnie.
|
![]() |
![]() |
#480 |
Guest
|
![]()
Mi się z odwróconą głową nie urodziło.Miałam bliżniaki, i raz jak kołyska stewała się dzieckie to nic z niej nie wyszło.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|