![]() |
#471 |
Guest
|
![]()
A ja właściwie nie mam pytania, tylko mały problemik, ale nie będę przecież zakładała kolejnego tematu. Otóż: Czy u was też na parceli publicznej, w waszym przedsiębiorstwie robota Sługusa da się tylko sprzedać?!? Ja chyba widziałam na zdjęciach, jak one np. stoją przy fotelach fryzjerskich ;/. No dobra, moja simka zrobiła robota, kładę go na ziemi przez tryb kupowania... I nic nie mogę z nim zrobić :/. Tylko sprzedać ==.
|
![]() |
|
![]() |
#472 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja robię sługusa, przenoszę go na podłogę, wybieram płeć, daję imię, a potem robię z nim co mi się żywnie podoba... ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Guest
|
![]()
No, ja mogę WCZEŚNIEJ ( Chyba przed zrobieniem, nie wiem... ) imię ;/. Ale tylko to...
|
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
![]()
heh, wie ktoś jak można zrobić żeby obroty przedsiębiorstwa były na plusie? bo u mnie jest zawsze kilka tys. na minusie i trochę mnie to wkurza ;/
|
![]() |
![]() |
#475 |
Guest
|
![]()
nom, ja też tak mam ;/ to bez sensu, niby coś tam psze w gazetce do WB, ale to i tak nic nie daje ;dd
|
![]() |
![]() |
#476 |
Guest
|
![]()
To na pewno zajmuje trochę czasu. Poza tym po zdobyciu kilku wiernych klientów oraz podniesieniu renomy przedsiębiorstwa można podnieść ceny. Dodatkowo kiedy podnosi się poziom, można wybrać opcję, aby w hurtowni dawali zniżki (jeśli sprzedajesz tego typu rzeczy) i jeszcze parę innych dzięki, którym można zarobić trochę kasy
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Guest
|
![]()
heh, znalazłam swój sposób na dochody ;d
|
![]() |
![]() |
#478 |
Guest
|
![]()
Jest kod na zwiększenie ilości pracowników?
|
![]() |
![]() |
#479 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kod?
A nie można zatrudniać tylu, ilu się chce? |
![]() |
![]() |
![]() |