|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba tak ale nie jestem pewien zresztą ja raz byłem simoroślą ale bałem sie tej opcji użyć
Elajza mała prośba widzę,że jesteś nowa więc małe pouczenie używaj opcji edytuj. Hej Już dawno mam ten dodatek ale ciągle nie mogę wywołać tych głupich meteorytów z tego pogodomistrza. Wiem,że to głupie ale jaką mam mieć anspiracje bo grzebię i grzebię i nie moge wywołać tych meteorytów Ponawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ok będę urzywać tej opcji.
Dzięki Remus za pomoc, może sama sprawdze czy na 100% to prawda. Co do twojego pytania to meteoryty istnieją? Jeśli tak to może uda ci się je wywołać za pomocą pogodomistrza w nocy? Ostatnio edytowane przez Elajza : 20.12.2009 - 16:41 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mi bardziej chodz jaką ma mieć sim anspiracje próbowałem złoto, zielona czerwona i nic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]()
Ha haha XD
Przed chwilką je wywołałam w grze =D Moja simka miała bardzo mały, zielony pasek ![]() Zdjęcie: ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
O dzięki, nie muszę się już stawać simorośliną, co długo trwa, bo na kodach nie gram.
Co do meteorytów: Mogą one zrobić coś simowi? |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Gdy meteoryty spadają na ziemię, to pojawiają się małe pożarki. Moja simka próbowała je gasić, ale pojawiło się ich tak dużo, że został jedynie po nie nagrobek :{
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
a tam pisze ze jak ma sie 5 dodatkow to jest wiecem Mb cyz jakos tak xd a ja mam teraz 4 i jak kupie cpr to bede miala 5 to musze meic wiecej mB?
p.s przepraszam, ze jestem taka natarczywa ale bardzo mi na tym zalezy....mam je dostac pod choinke |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
No właśnie robie przez pogodomisztrz czytaj ze zrozumieniem ale nic się nie dzieje tylko deszcz,śnieg grad a nie ma meteorytów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
|
|