![]() |
#471 |
Reputacja: 12
|
![]()
Tak, mam OZ.
![]() ![]() edit : a czy tylko w JP mozna zrobic parcele plazowa? Nie ma innych otoczen, lub np. z tych gotowych do zrobienia samemu...?
I'll be your wish I'll be your fantasy... Ostatnio edytowane przez misterio : 13.12.2009 - 20:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#472 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie odnośnie opalenizny . Czy jeśli sim się opali na brązowo na wyspie twiiki to ta opalenizna zostanie już tak do końca dni sima czy może po paru simowych dniach zniknie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
![]()
Cześć mam ten dodatek, ale gdy pojadę do Wioski Takemizu nie mogę się nauczyć teleportować
![]() Mam jeszcze jedno pytanie: Jakie mieliście wpadki z laleczką Vodoo? Z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
#475 |
|
![]()
Hej
Służę Ci pomocą. Nauczyć się teleportacji możesz jak znajdziesz ninje jest on w pomyślej kaplicze najczęściej albo przy ogródkach zen jak znajziesz to koniecznie zatrzymaj gre kliknij na ninje i poproś o nauke wystarczy tlko odpowiedzieć na pytanie to wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Guest
|
![]()
No tyle to wiem, ale jakie są poprawne odpowiedzi?
|
![]() |
![]() |
#477 |
|
![]()
Wiem tylko ,że jak wybierzesz miecz to on cię nauczy i zniknie to drugie to nie pamiętam bo dawno nauczyłem sie teleportacji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Guest
|
![]()
w pytaniach ninjy ( xD ) dobre odpowiedzi są losowe.Najlepiej kierować się rozsądkiem,i myśleć co wybrałby prawdziwy samuraj
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Guest
|
![]()
Nie prawda treba odpowiedzic że trzeba poznać przeciwnika i potrzeba spokój
|
![]() |
![]() |
#480 |
Guest
|
![]()
Hej wszytskim . mam pytanie bardzo prosze o szczera odpowiedz, zamierzam kupic te sismy podroze i czy wystepuja klopoty w zainstalowaniu tych simsow? jesli tak to prosze ppowiedziec jakie . pliss;8 w domu jeszcze mam na studiach wlasny biznes nocne zycie i rodzinna akcesoria.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|