|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
O co chodzi z tym "gorącym kontaktem"? Czy tak gra oznacza simów, którzy mogą nam pomóc? (tj. załatwić lepszą pracę, obniżyć czynsz za mieszkanie, itd.). Poniżej zamieszczam screena:
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie - to weszło jeszcze w Nocnym życiu, że jak z kimś będziesz się fajnie bawić na randce, albo z przyjaciółmi na spotkaniu, to oni polecają Cię jakiemuś znajomemu, z którym od razu masz wysoki pasek kontaktów... i on też chce Cię wyciągnąć na przedmieście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Acha, dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Poleciałem na miotle do magicznego zamku. Ale nie przeniosło mnie do niego. Ciągle jestem w domu a sima nie ma. Nawet wrócić nie może.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() Net. Nie wiedzialas? ![]() Ja tez mam pare fajnych ![]() P.S. 500-setny post! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Proszę, tu jest link: http://www.modthesims2.com/download.php?t=265660 Drugie, te czarne - pamiętam, że ściągałam z tego forum jakąś simkę... i właśnie ona miała te włosy. Trzecie, te rude zebrane z tyłu, są bodajże z helgasims albo modthesims2 (niestety nie pamiętam dokładnie...) Ostatnie, te rude wpadające pod bordo - są z peggysims2 (płatne). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A czy to jest w ogóle orginał??? bo jak nie to sie nie dziwmy a jak tak to może masz mało miejsca na kompie???a jeśli znowu pudło to sobie łatke skombinuj.A jeśli już masz to nie wiem.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ajloneczka co ty opowiadasz, oryginał/ nie oryginał, miejsce na dysku nie ma nic do rzeczy. Ludzie, darujcie sobie czasem pisanie postów jak nie macie pojęcia o czym mówicie.
Błąd w grze. Jeśli już zapisałeś grę to nie sądzę, żeby cokolwiek dało się zrobić. Ja mam dwa pytanie - w pragnieniach czasem pojawia mi się chęć kupna "Ekologicznego źródła energii". Co to jest? Ile się płaci za szkołę prywatną? Jakoś nigdy nie zauważyłam żadnej zmiany w budżecie domowym, ale może za słabo go pilnuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Chęć ekologicznego źródła energii to dochodzi w RiO - pora kupić wiatrak lub baterie słoneczne...
Drugiego - nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|