![]() |
#471 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Seth - a ja już Ci miałem pisać, żeby wyszła za Hamminga i zdradzała go z Jackiem, a później ona przyłapała by tego co ją zapłodnił jak ją zdradza z inną simką. Później by się rozwiedli a ona wróciła by do Jacka :] |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#472 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chciałam się pochwalić. Molly jest już dzieckiem "pełzającym". Oto jej foty. Na jednym jest na rękach u służącej. To dodatkowa Simka w stroju służącej, którą mogę sterować.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ale ona słodka jest.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
![]()
Seth, pierwsze zdjęcie w basenie mogłeś ocenzurować! Dzieci patrzą!
![]() Anie, tak jak reszta Twoich Simów, Molly także jest śliczna. Na tym drugim zdjęciu ma taką białą kreskę na buzi, wygląda to jak kieł wampira ;] @down: Przynajmniej nikt Ci już nie zarzuci, że pokazujesz nam tutaj jakieś nagości ;> Ostatnio edytowane przez hellraiser : 30.12.2010 - 10:39 |
![]() |
![]() |
#475 |
|
![]()
Proszę. Zapikselowałem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
|
![]()
Seth, słabe to pikselowanie, ja bym mu przykleiła jakiegoś liścia, byłoby ciekawie...
![]() Chrzan ta linia biała, to po prostu tylne, dolne zęby. Molly nie jest wampirkiem. I bardzo dobrze. Wydziedziczyłabym ją! ![]() Wszystkie Simy z tej rodziny to wirtuozi i urodzone gwiazdy. Postanowiłam, że Molly taka nie będzie. Ona będzie chciała być policjantką. Już ma cechę odważna i sprawna fizycznie. Potem jej dodam może dobra, na pewno będzie rodzinna, bo wszystkie moje Simy są. Dostanie cechę może komputerowiec, albo złota rączka. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 30.12.2010 - 10:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
|
![]()
Listek go ocenzurował!
![]() Miałem wkleić liście laurowe Kamis, ale niee. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
|
![]()
Grrrr. Ja Ci dam liście!
Ale ja już się pogubiłam. To Barry Tenderlove i ten Hamming to geje? O_x anie, śliczna ta Molly ![]()
![]() |
#479 |
Guest
|
![]()
Tak jak powiedziałem,zdjątka xd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Porando : 30.12.2010 - 12:06 |
![]() |
![]() |
#480 |
Guest
|
![]()
*Seth* trzeba było urządzić wystawne przyjecie i wtedy pozbyć się Niepotrzebnych. Ludzie mieliby z egzekuzji atrakcje. Spalenie żywcem,niczym za czasów inkwizycji( ah,piekne czasy...)
*Porando* skąd masz ten koci ogon i uszy?? Są świetne(chce chce) Związek Albusa i Melindy odżył,do tego stopnia,że Albus ciągle ma pragnienie bara-bara z zoną ![]() Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 30.12.2010 - 12:02 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|