![]() |
#471 |
Guest
|
![]()
asiak155, wydaje mi się że chyba z rok temu wyczytałem na jakimś blogu że Sim może nie wrócić z więzienia, ale uznałem to za bujdę
![]() |
![]() |
|
![]() |
#472 |
Reputacja: 10
|
![]()
Prędzej to bug do naprawy. Można napisać do pomocy technicznej, ale obawiam się, że odpisaliby coś w stylu "Przykro nam ale nie odpowiadamy na pytania dotyczące rozgrywki..." Mi tak raz napisali, gdy zgłosiłam problem z niewidocznymi rybami z PZ w akwarium z NA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
|
![]()
Liczyłam, że jednak ta się coś z tym zrobić. No trudno, poczekam jej mężem jeszcze trochę i założę mu nową rodzinę. A myślałam, że mnie ominęły wszelkie błędy z dodatku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
![]()
Pociesze Cię, że nie jesteś jedyna. Czytałam na blogach, że innym też simy poznikały ...
|
![]() |
![]() |
#475 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja też tak miałam i chyba nawet bez dodatków, więc nie jest to błąd dodatku. Tylko, że mi zniknęła nastolatka ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
|
![]()
Tylko teraz jak sprawić, żeby mąż zaginionej simki mógł znowu wziąć ślub?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
|
![]()
To wyższa matematyka. Chyba trzeba wprowadzić mu kobietę do domu i kazać jej poprosić jego zerwanie z żoną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Guest
|
![]()
Hej! Jestem ciekawa, czy można robić własne nagłówki do gazet w PZ... Myślicie, że to prawda?
|
![]() |
![]() |
#479 |
|
![]()
Udało mi się uratować moją zaginioną simkę. Wprowadziłam do jej męża nową babkę, ale jakoś mnie drażniła to postanowiłam ją wyprowadzić. Wyprowadzając zauważyłam, że mogę ją przenieść razem z zaginioną. Przeprowadziłam je obie, zmieniłam aktywną rodzinę i przeniosłam z powrotem moją simkę do jej domu. Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam.
A co do poproszenia o zerwanie z żoną, to nie miałam takiej opcji. Co ciekawe to zauważyłam jeszcze, że jakiś wampir przesiaduje u mnie ciągle w domu chociaż go nie widzę i z tego co pamiętam to on umarł. Do tego od czasu jego śmierci widzę myśli sąsiadów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
|
![]()
Zastanawiam się, jakie prochy brali twórcy gry, że się w niej takie rzeczy dzieją. Coraz bardziej jestem pewna, że musieli być na niezłym haju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|