![]() |
#471 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po baaardzo długiej nieobecności WRACAM!
![]() Tally - średnio mi się podoba. Skojarzyła mi się z aktorką Lucy Lawless (Xena). Pandora - nie lubię oceniać takich udziwnionych simów, więc po prostu tego nie zrobię. Lea - Mam obrzydliwe wrażenie, że w okolicach ust wygląda staro Ja jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie, to pomyślałam, ze to facet! I przy tym zostanę. Victor - całkiem całkiem. Mnie się skojarzył z Michałem Lewandowskim ![]() Rihanna - nawet Ci wyszła. Ja bym jej jeszcze nozdrza poszerzyła, a tak poza tym to wszystko się zgadza ![]() Louis to ciacho! Przyciemniłabym mu jedynie tęczówki oczów. Shally-wa - na pierwszym zdjęciu skojarzyła mi się z księżniczka Dianą (to przez tę fryzurę), a na drugim z Agnieszką Dygant (nos, usta). Simka ogólnie ok. Nadine - ostra babka, podoba mi się. Nate - nawet fajny. Trochę głowę ma za szeroką. Cameron - fajna, taka latynoska. Bardzo ładna i sexowna. Brooke - kolejna udana simka. Również mi się podoba. Gwen - jest, moim zdaniem, już mniej udana. Na plus, że to pieguska, ale ma zbyt szpakowaty nos. Psyche - całkiem fajna. Może trochę zbyt udziwniona, ale jak na buntowniczkę ok. Ariz - ogólnie jest fajna. To coś na policzku tylko ją szpeci. Eric to przystojniacha. Go tez szrama szpeci. Renisenb - bardzo mi się podoba, mimo jej fioletowych włosów ![]() Catherine - już mi tak do gustu nie przypadła. Ma zbyt widoczne kości policzkowe. Shon jest fajny. Tylko klateczko Twoje fajne simy muszą być poobijani i mieć jakieś zadrapania? ![]() Ok, na dzisiaj starczy ![]() Skończyłam na stronie 34 - taka informacja dla mnie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#472 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Reputacja: 11
|
![]()
zmieniłabym fryzurę, oczy i zdjęła tą obrożę.
koszulkę uwielbiam ![]()
![]() |
![]() |
#474 |
|
![]()
a co jest nie teges w oczach? Może bardziej chodzi Ci o worki pod nimi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Reputacja: 11
|
![]() A co się stało, że tak mało zdjęć tym razem? :> Podrzuć chociaż fotkę z CAS-u, bo nie wiem, co mam sądzić o ustach - czy ma takie "z natury" (lol), czy raczej zrobił miny do fotki. Też bym zdjęła obrożę, ale przede wszystkim usunęła te dołeczki w policzkach! Nie, naprawdę nie podobają mi się, nie pasują kolorystycznie i w ogóle są zbyt mocne, przerysowane, powinny być subtelniejsze i nie aż tak widoczne. Mogłabym się jeszcze czepić włosów, bo osobiście nie lubię takiej fryzury "na piczkę" u facetów, no ale niech tam będzie :> Natomiast oczy mi się podobają, sprawiają, że wygląda na takiego steranego życiem, a podkreśla to jeszcze ta faja. Piegi to już w ogóle są mega.
Ogólne wrażenie pozytywne, Sim ma swój styl, który bardzo do niego pasuje. Tattoo + te obłędne ciuchy (SPODNIE ![]() 9/10 (odejmuję 1 za dołeczki, których totalnie nie mogę znieść :< ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
|
![]()
wydaje mi się, że taka 'prezentacja; wystarczy, zacząłem prowadzić TUMBLR'a i większość ludzi tak prezentuje więc czemu ja mam tak nie robic
![]() Dołeczki różnią się kolorem? No kuwa tyle sie nasiedzialem nad tym :{ Rozwaliłaś mnie totalnie fryzurą na 'piczke', już nigdy jej nie uzyje! ![]() Usta ma taki naturalne, coz nimi nie tak? ![]() a gacie to sam uwielbiam normalnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
|
![]()
Ale przekombinowałeś. Stanowczo za dużo jest tych "ozdobników" i piegi, i dołeczki, w prawdziwym życiu jak najbardziej wyglądają świetnie, ale w simsach? Nie bardzo. W większości uwielbiam Twoich simów, ale on w ogóle mi się nie podoba, więc pozostawię to bez oceny.
![]()
![]() |
#478 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Guest
|
![]()
simka ładna. nie podoba mi się zbyt 'zaokrąglona' szczęka i brwi.
no i prezentacja całkiem dobra, choć zdjęcia zdecydowanie za ciemne. bez oceny. |
![]() |
![]() |
#480 |
|
![]()
- usta
- nos - brwi - cieeeemnoooo! + cała reszta ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |