![]() |
#472 |
Reputacja: 10
|
![]()
Laselight - pierwsza dama pesymizmu VI Rzeczypospolitej xD Z tego co czytam Twoje posty, to zawsze jest w nich więcej, niż nuta pesymizmu
![]() 19 września ukarzą się nowe screeny z dodatku. Jako, że ostatnio był zjazd w Kolonii z twórcami TS3, wiem to z innego forum. Uczestnicy, w tym i Polacy dostali screeny z gry, ale mogą je dopiero publikować od 19 września. Oczywiście ze screenami prawdopodobnie zostaną opublikowane nowe informacje ![]()
![]() |
#473 |
Reputacja: 12
|
![]()
@up niestety , jak znam EA dojdą nowe bugi.
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 15.09.2012 - 21:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
|
![]()
Aj tam, aj tam. W Simsach zawsze były bugi, one idą w parze z nowymi opcjami, taka jest cena za postęp, a postępu nie zatrzymasz
![]() A tak w zasadzie to od wydania Supernatural mało się dzieje w tematach CRP... Może faktycznie od tego 19-stego coś się ruszy, bo już nie muszą promować Supernatural. Już się nie mogę doczekać ![]() Off-top: Inkubowałam kurczaki dla ciotki i mam je teraz pod żarówką koło biurka, kichnęłam, a one biedne się wystraszyły i o mało nie rozniosły pudełka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Creator
|
![]()
Tylko narzekanie na te bugi.. A w życiu codziennym nie popełniamy błędów? Czy w podręcznikach szkolnych nie ma albo byków ortograficznych albo innych rażących pomyłek? Programy komputerowe tworzy człowiek. Komputery stworzył człowiek. Czyli nie ma na tym świecie niczego co nie byłoby choć odrobinę obarczone błędami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
|
![]()
A ja mam i rybki, i akwarium
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
|
![]() Cytat:
a nie robić wszysko jak najszybciej i wyciągać kase. (To naprawde można by lepiej zrobić.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
|
![]()
Ej ale rozróżniajcie błędy od "nie błędów"... bo błędów w TS3 jest bardzo mało, ja nie wiem o co Wam chodzi. Czasem jakiś sim się zetnie, al to się zdarzało nawet w jedynce. A rzeczy typu brak animacji przy samochodzie czy tym podobne rzeczy nie kwalifikują się do bugów tylko są to zamierzone i świadome twory. Ja przynajmniej sobie nie przypominam, żebym miał jakieś większe bugi niż przycięcie się gdzieś sima. No lokaj jest zbugowany, fakt. Jakoś więcej nie dostrzegam za bardzo : P
![]() |
#479 |
|
![]()
Ja też właśnie nie mam jakiś wielkich błędów, nie ostatnio. Miewałam poważne błędy, np. błędy zapisu, wywalanie gry do pulpitu, niewidzialni\znikający Simowie itd. Ostatnio jednak jest spokój. Owszem, Kościlda jest trochę zbugowana, ale idzie przeżyć. Wkurzające jest też to resetowanie się faz księżyca.
Ja już chcę nowy dodatek, bo NZTŚ już mi się znudziło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Reputacja: 11
|
![]()
To samo mogę powiedzieć
![]() Chcę już pory roku ze wszystkimi tego konsekwencjami. Zniosę każdy bug prócz błędów zapisu, znikania simów i wywalania do pulpitu, a tak to mogą być ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|