![]() |
#4791 |
Guest
|
![]()
A mój kocur, którego już stworzyłem, będzie całymi dniami chodził po mieście nawiązywał romanse i polował na żółwie ;D Co prawda nie lubię kotów, ale zawsze zachwycałem się ich wyglądem i wyniosłością, więc koty raczej w moich rodzinkach będą ;]
|
![]() |
|
![]() |
#4792 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest inna opcja. Wstawiasz gałąź do pokoju i klikasz na drzwi, żeby zabronić zwierzakom ich używać. Ja takiego problemu mieć nie będę, bo nie będę miała kotów, ale jak dla posiadaczy i ptaków i kotów, to faktycznie przegięli. Mi raz kot rodziców zabił ptaka, a pilnowałam drzwi zawsze, żeby były zamknięte. Raz nie domknęłam i po ptaszku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4793 |
|
![]()
Jak mogłaś powiedzieć że koty są wredne?!
![]() ![]() No i właśnie zapomniałem o tej opcji. Wystarczy że wszystkie małe zwierzątka będą w jednym pokoju i zabronię kotom tam wchodzić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4794 |
|
![]()
Koty są wredne i paskudne...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4795 |
|
![]()
Lubię koty, chociaż nigdy żadnego nie miałam. W polowaniu gorsze są psy. Jak kiedyś jedna z moich kur była chora i musiałam ją trzymać w pokoju, mój pies po prostu sobie wlazł i zaczął ją obdzierać z piór... Na szczęście przybiegłam na czas i uratowałam kurę.
Żeby nie było Off-topu to: Nie mogę się doczekać zobaczyć czy naprawdę koty będą polować na papugi. Mam nadzieję że to tylko było stworzone na potrzeby tego filmu...
![]() |
#4796 |
Guest
|
![]()
Ja mam nadzieję, że koty na prawdę będą mogły polowac na dzikie, małe zwierzątka
Bo jeśli nie to się rozczaruje I ciekawe na jakiej zasadzie się to będzie odbywać ![]() |
![]() |
![]() |
#4797 |
|
![]()
Dzikie tak, ale takie już w domu, stanowczo nie!
![]() |
#4798 |
Guest
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2YSb2...layer_embedded
Niemiecki pokaz gry, czyli przedpremierowy filmik, dużo pokazuje, ale myślę, że większość już z tego wiemy ![]() |
![]() |
![]() |
#4799 |
|
![]()
Filmik świetny! Nie zrozumiałam ani słowa, ale to nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4800 |
|
![]()
Tne filmik co podał DavodO jest super!
Ten piesek i kotek na początku są słodkie :3 I czy mi się wydaje czy ten kot co poluje na węża w 0:42 ma pchły? ![]() ![]() ![]() I jak mówiła anie_1981 Nie rozumiem prawie nic, ale przed Po Zmroku zrobili coś podobnego a potem to przetłumaczyli na Polski ![]() Ostatnio edytowane przez Narutoman : 12.10.2011 - 21:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|