![]() |
#4871 |
Reputacja: 10
|
![]()
no w sumie racja, musialam zle przeczytac tamta wiaodmosc, kurde mogli sie postarac z ta sierscia i oczami bo inaczej te konie zamiast byc czyms wielkim, nowym i swietnym beda klapą..
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4872 |
|
![]()
Ja już się pogodziłam że EA potrafi najlepsze rzeczy i każdą niespodziankę zepsuć.
Sierść jakoś przeżyje ale te oczy są dziwne i trochę przerażające ![]() Ostatnio edytowane przez Kalia : 14.10.2011 - 17:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4873 |
|
![]()
Ponad 190 zdjęć, animacje i filmy
Duch konia: Wiewiórka: Lamy nie są tu mile widziane ![]() ![]() Jakie to słodkie :3 ![]() A to co? ![]() Ostatnio edytowane przez Narutoman : 14.10.2011 - 18:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4874 |
|
![]()
Co do ducha konia. Wygląda dokładnie jak w filmie który kiedyś widziałem.
Straszny! ![]() ![]() I do jasnego licha- co robi wiewióra w kołowrotku? ![]() ![]() Haha ![]() ![]() To jest bieżnia dla kotów i psów ![]()
![]() |
#4875 |
Guest
|
![]()
Super te zdjecia. Szczegolnie nie moglam wzroku oderwac od szczeniaczka.
Jeszcze tylko kilka dni i sama bede mogla je miec ![]() ![]() Mi sie wydaje, ze ta bieznia tylko dla kotow jest, bo pies by sie nie zmiescil. |
![]() |
![]() |
#4876 |
|
![]()
Ciekawe czy konie będą miały swoją bieżnię do treningów?
![]() Ja dziś skończyłem willę dla rodziny bogaczy w zwierzakach ![]() Jak skończę ogród to zaprezentuję dom na forum ![]()
![]() |
#4877 |
Guest
|
![]()
Z wielka checia go obejrze. Ja mam dom stworzony od jakiegos czasu. Chcialam pograc pewnego razu rodzinka i tak na szybko zbudowalam dom, w sumie nie zwracalam uwagi jak bedzie wygladal, a jak sie potem okazalo wyszedl swietnie. Jest nie duzy, ale to w nim zaczne grac, bo na poczatek bede miala tylko psa i simke, wiec duzo miejsca im nie potrzeba.
Ostatnio edytowane przez -anisia- : 14.10.2011 - 18:29 |
![]() |
![]() |
#4878 |
|
![]()
Wcześniej ktoś narzekał że dzikie konie są są byt różnorodne. Według mnie jest to o wiele lepsze niż wszystkie takie same. Myślę że fajnie by było zmieniać w ustawieniach rasy i maści jakie mogą się pojawić na wolności... Chyba życzę sobie za dużo.
Ten duch konia jest straszny! Wiem! Przygarnę sobie kilka dzikich kodem, zestarzeję je i będę mieć koński cmentarz! Czy nagrobkiem tamtego konia jest stóg siana?
![]() |
#4879 | |
|
![]() Cytat:
![]() Już nie mogę się doczekać dodatku ![]() Jestem ciekaw czym EA nas uraczy za rejestrację gry na store? ![]()
![]() |
![]() |
#4880 |
|
![]()
Stóg siana?! XD proszę Cię
![]() ![]() Kiedyś już były tu pokazywane nagrobki zwierząt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |