![]() |
#481 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Czesia Lessner
![]() Liliana Jaskierczyk Chwilę później pani Seppi. ![]() Stasia Wiosna ![]() Irmina Rycerz ![]() Diana Tischner ![]() Anita Hoss ![]() Iwetta Inek ![]() Kornelia Martin ![]() Ligia Seppi ![]() Mirella Wiktorowicz ![]() ![]() Klara Roklin ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Reputacja: 33
|
![]() Liliana Bąkiewicz (z.d. Martyniuk)
![]() Państwo Konieczni: Wiktor i Nadia (z.d. Bogacka) ![]() ![]() Parys Sienkiewicz ![]() ![]() ![]() ![]() Jan Felek ![]() Dominika Forteca (z.d.Galon), z tyłu jej mąż – Paweł ![]() Marcel Galon ![]() ![]() Jaki ojciec, taka córka Hania Adamczyk (z.d. Wojtaszek) ![]() ![]() Brat Hani – Krzysiek Wojtaszek ![]() Henia Sienkiewicz ![]() Jonasz Matejko ![]() A na koniec Ryszard Martyniuk ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Annetti : 19.06.2015 - 14:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Reputacja: 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Reputacja: 12
|
![]()
Simka,która miała być robiona na moje podobieństwo.
Została jednak zmieniona,wyszło coś takiego... Przed państwem, Zuzanna Podróżnik: [IMG]http://i58.************/9a2v74.jpg[/IMG] Bardzo mi się podoba ![]() Tworzona tego samego dnia co simka przyjaciółki. Chciałam ją tu umieścić,ale nie zrobię tego bez zgody kumpeli ![]() Albo mi się wydaje,albo Zuza jest z twarzy strasznie podobna do Rihanny ![]() Nie udało mi się zrobić takiego zdjęcia by było lepiej widać twarz ![]()
The worst things in life come free to us Cause we're just under the upper hand Go mad for a couple grams Ostatnio edytowane przez Rose : 17.07.2015 - 11:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Reputacja: 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Reputacja: 13
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() On był moim zdaniem jednym z najprzystojniejszych facetów w grze: ![]() ![]() Czasem naturalnej urodzie trzeba trochę dopomóc: ![]() Sugar S. raz jeszcze (przed operacją plastyczną). Pierwsza próba się nie udała, chciałam jej tylko zoperować nos (był z profilu zbyt kulfoniasty), a moja Sugar zmieniła się w jakieś straszydło. Ponowna operacja pomogła jej (w miarę) przywrócić dawny wygląd. ![]() ![]() ![]() Na koniec kosmitka Stella Terrano (ze studiów), moim zdaniem jedna z najładniejszych simek Maxisa. Lekki make-up, nowa fryzura oraz zmiana ubrania podkreśliły urodę simki. ![]() ![]() Mam nadzieję, że przyszłe dzieci Stelli będą równie urodziwe, jak ich matka. Wówczas opublikuję także ich zdjęcia. Ostatnio edytowane przez Madame Marmolini : 23.04.2016 - 22:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Reputacja: 10
|
![]()
[IMG]http://i60.************/2uogw0x.png[/IMG]
Lily Knight (Collins) uwielbiam ją ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Reputacja: 13
|
![]()
Egzotyczna Benazir Salem:
![]() Słodka Ethel Salieri: ![]() ![]() Urocza Shirley Allard (obecnie Palmers): ![]() Ostatnio edytowane przez Madame Marmolini : 23.04.2016 - 22:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Reputacja: 39
|
![]()
Jakaś tam simka, którą zrobiłam dla zabawy:
![]()
![]() |
#490 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hebe Bardzo podoba mi się Twoja simka 'zrobiona dla zabawy'
![]() A poniżej mój piegusek: [IMG]http://i65.************/fwtw2e.jpg[/IMG] [IMG]http://i64.************/rbe49s.jpg[/IMG] PS. Mam nadzieję, że zdjęcia są widoczne, bo to mój pierwszy post na forum i dopiero się uczę. A przy okazji witam wszystkich. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|