![]() |
#482 |
Guest
|
![]()
A prosze Was, podpowiedzcie mi jak zrobic kierownika na parceli publicznej, co trzeba miec, posiadac?
Bo nie moge u mnie sklepie teego zrobic, probowalem na wszystkie sposoby ale nie szlo ![]() Pomozcie mi prosze!! ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Reputacja: 10
|
![]()
Twój pracownik musi mieć co najmniej 2 złote rangi, to wtedy kiedy klikniesz na niego, to pojawi sie ta opcja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czy WB pójdzie mi na laptopie? (laptop dopiero zamierzam kupić więc przydałaby się przy okazji rada na temat parametrów, jeśli ktoś gra na laptopie).
Z góry thx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Guest
|
![]()
no jasne że pójdzie czemu by miało nie pójść ???
|
![]() |
![]() |
#487 |
Guest
|
![]()
No nie wiem!
Mam kolezanke ktory ma na laptopie TS2,Na nstudiach,nocne zycie i wlasny biznes,polowe akcesoriow i inne i ma spore problemy!A kupila laptop z najwieksza iloscia miejsca jaki mozna znalesc! |
![]() |
![]() |
#488 |
Guest
|
![]()
ja osobiście gram w simy tylko na laptopie no normalny komp też mam ale jakoś tak z przyzwyczajenia XD i ja niemam żadnych problemów a mam wgrane wszystkie dodatki i niektóre obiekty z neta
|
![]() |
![]() |
#489 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale wielkość dysku nie ma takiego znaczenia jak pamięć RAM, procesor czy karta graficzna. Jedynie w momencie kończenia się miejsca na dysku mogą być problemy. Komputer może przestać sprawnie działać. 80GB czy 160GB nie ma takiego znaczenia jeśli reszta jest kiepska. Ostatnio edytowane przez Guanabanana : 05.07.2008 - 19:00 |
|
![]() |
![]() |
#490 |
Guest
|
![]()
Nie mam o tym zielonego pojecia....
Nie grym na laptopie,wole normalny komp!Kiedys sie z nia u mnie umowilam i przyniosla laptopa i powiedziala ze ma problemy z tym i tamtym... Jak mowilam na laptopach sie nie znam ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|