|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Up : mi się pokazuje w każdym dodatku.
Ale ja mam problem, może nie czysto techniczny, ale problem. Chcę iść z drinkiem do jacuzzi, więc zamawiam (pomijając fakt, że czasem czekam ze 4 godziny) i klikam na jacuzzi, żeby poszedł tam pić. No i sim pije przy barze mimo, że kliknęłam, żeby pił w jacuzzi. I tak jest za każdym razem! Denerwuje mnie to okropnie. Czy ktoś wie, jak to 'naprawić'? A i jak ktoś wie, jak można wyszkolić barmanów, bo normalnie 10 butelek potłuczą wszystko zanim jakiś drink porządnie zrobią. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a ja mam dwa problemy,pierwszy dotoczy dźwięku z głośników,które doszły z dodatkiem,czasami w klubach mam dźwięk,jak ze studni albo w ogóle go nie ma,a drugi dotyczy pragnienia- odwiedzenie 25 miejscówek,no i gra nie liczy ich wszystkich,na 3 zalicza 1
|
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Z miejscówkami mam tak samo :/ Poszłam przez 3 kolejne dni : Do Banzai, Przybytku Walusia i Miejsca Prosperity i zaliczyło mi 1 miejsce... Nie wiem jak to naprawić, jak ktoś wie, to dołączam się do prośby ilony. Mój problem z jacuzzi zmienił się : sim włazi z drinkiem do jacuzzi i stawia go na boku i siedzi, pluska się i przez 4 godziny nawet drinka nie tknął ( a raczej nie tknęła, bo to dziewczyna). Nie ma też z nim żadnej interakcji. A drugi problem jest z pizzą. W tym dodatku dotąd nie zamawiałam pizzy, jednak gdy Simka zwołała imprezę (wcześniej usunęły się jej umiejętności, więc nie umiała gotować) i chciała zamówić pizze. No i dzwonię po usługi - pizza. A simka grała sobie na keybordzie i nagle chciała odebrać pizze - wyskoczyła jej taka interakcja. Problem w tym, że ani pizzy, ani dostawcy nie było ani przed drzwiami, ani na dole, przy windzie. I wyskoczył dymek - za pracę należy się 30$. A interakcja sama się skasowała. Drugi i trzeci raz sytuacja się powtórzyła. Pomocy! Dodam, że mam najnowszą aktualizację. Z góry dzięki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jeśli chodzi o dźwięk, to ja mam taki problemik, drobny, ale bywa denerwujący. Zacinają mi się takie zwykłe dźwięki, jak mycie rąk, wyciąganie śmieci ze śmietnika itd. Najbardziej denerwuje mnie brak dźwięku podczas bara bara, głosy Simów słychać, ale tych takich melodyjek nie.
Co do błędu zapisu 16, to też go miewam od zainstalowania PZ, ale również gra zapisuje się za drugim razem, więc nie narzekam. Raz tylko mi się zrobiło coś takiego, że zniknął dom. Po załadowaniu rodziny, ludzie byli, ale domu nie było, zamiast niego była taka odblaskowa jakby dziura w ziemi, a Simy były zawieszone w powietrzu na wysokości pięter i nie dało się im niczego zlecić. Dobrze, że robię sobie ciągle kopie zapisów w innym miejscu na dysku, więc wróciłam do zapisu z poprzedniego dnia, cofnęłam się w czasie o dwa simowe dni. Dzięki temu poprawiłam błąd na jednej, zbyt szybko dorastającej dziewczynie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja jak klikam Zapisz i wyjdz to zawsze wyskakuje mi błąd.Dlatego teraz klikam najpierw Zapisz jako... a jak się zapisze to dopiero wychodze. Mnie wkurza najbardziej to,że w niektórych mieszkaniach,jak juz je umebluje i chce wrócić do trybu zycia to gra się straaaasznie długo wczytuje.To jest okropnie denerwujące bo raz czekałam 30min i nic!Musiałam wyłączyć grę przez menadzera plików.
Czasami tez moje Simy wchodzą gdzieś po schodach i zapadaja się pod ziemie by zaraz znowu wejsc.Musze ich wtedy w trybie kupowania przestawiac by nie wisieli w powietrzu... |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Sporo błędów ma ten dodatek. Im więcej Simy mają możliwości, tym więcej jest błędów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Niestety...
Ja ponawiam swoją prośbę, czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu : Ale ja mam problem, może nie czysto techniczny, ale problem. Chcę iść z drinkiem do jacuzzi, więc zamawiam (pomijając fakt, że czasem czekam ze 4 godziny, bo barman stoi i tupie nogą...) i klikam na jacuzzi, żeby poszedł tam pić. No i sim pije przy barze mimo, że kliknęłam, żeby pił w jacuzzi. I tak jest za każdym razem! Denerwuje mnie to okropnie. Czy ktoś wie, jak to 'naprawić'? A i jak ktoś wie, jak można wyszkolić barmanów, bo normalnie 10 butelek potłuczą wszystko zanim jakiś drink porządnie zrobią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 16
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ściągnęłam jakiś dodatek, który po zainstalowaniu okazał się być nie tym co powinien. Jak go usunąć? Chodzi o to że jak sim się kąpie to ma strój... co najmniej dziwny.
![]() U mężczyzn jak i u kobiet jest tak samo :{
![]() |
#10 |
|
![]()
ale co ściągnęłaś tak dokładniej ? i to jaki typ pliku to był ? package czy TS3launcher ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|