Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.12.2010, 16:03   #1
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy

Podłączam się pod pytanie Porando. Robie wszystko taj jak w poradniku a te pliki mi nie działają.

Gram dziś od rana w Simsy,więc czas szybko leci. Rano Don Diego stał się nastolatkiem.Na zdjęciu szlifuje umiejętności pisarskie. Myślałam,że zostanie pisarzem,ale on wolał być scenarzystą.

Tutaj Albus jako przykładny tatuś pomaga synowi w lekcjach.

Don Diego w szkole poznał pannę E.Cook (za trudne maja imiona te simy) i oczywiście postarał się by została jego dziewczyna...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.12.2010, 16:06   #2
kalafjor

Reputacja: 16

http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205
Tutaj jest poradnik Anie.
kalafjor jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 17:47   #3
Porando
Guest

Seth,dzięx,pomogłaś mi baardzo,że podałaś poradnik anie :>>

Ostatnio edytowane przez Porando : 30.12.2010 - 20:29
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 19:29   #4
Saheli019
Guest

Nowa dawka zdjęć. Don Diego jest już młodym dorosłym. Oczywiście musiał zerwać z panną E.Cook,gdyż nic nie wróżyło,że będzie w przyszłości dobrą matką(no i bedzie brzydka)

Pustkę po byłej dziewczynie szybko sobie "zapchał" nową śliczną Suri(którą stworzyłam). Jedna upojna noc w motelu i konieczność wzięcia szybkiego slubu wywróciło troche życie Garnków do góry nogami. Albus i Melinda nie zdążyli poznać nowej synowej więć niezbyt za nią przepadają( w symie panny Cook też nie lubili).

Obecnie Suri oczekuje narodzin dziewczynki. Albus i Melinda są już w podeszłym wieku,ale nie wybierają sie narazie na tamten świat. Oczeują narodzin wnuczki.

Na dziś mówię Dobranoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 20:20   #5
hellraiser
Guest

Saheli, Don Diego ma świetny fryz. Mogłabyś podać linka, gdzie mogę taki pobrać? Z góry dzięki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 20:28   #6
Połówka

Reputacja: 10

A ja pomieszałam w życiu moich Hammingów ]:>
a więc;
Ukochany chłopak Meggy - Pan Kay (chyba nawet nie dodałam jego zdjęcia ), postanowił przejść się na spacerek jakoś o 10 rano. Szedł, szedł i szedł, aż doszedł. PRZYPADKOWO doszedł do jakiegoś baru . Wszedł i zaczął pić.

I tak uznał, że ma nudne życie. Ma dzieciaka, ma dziewczynę, mieszka z nimi i jeszcze paroma osobami, których wcześniej nie znał. Aż w końcu weszła piękna blondyneczka, matka jego dziewczyny, 5 gwiazdkowa osobistość. No... nie mógł się powstrzymać

No i skończyło się na tym :

Ze swoją nową kochanką spędził całą noc, ciągle pił. Rano, jakoś o 8, zadzwonił po swoją dziewczynę. Ta przyszła pod klub, a on jej się oświadczył. Ona się zgodziła, nie wyczuwając od niego alkoholu.

Później pożegnał się z ukochaną, i znów poszedł do klubu, w którym była także siostra Meggy - Peggy . Zaczęli obydwoje pić i gadać. Peggy postanowiła zabawić się Kay'em i kazała obściskiwać mu się z jedną z jego kochanek (tamtej nocy zaliczył chyba z 3 panienki, ale pomińmy ten fakt ). Ta jednak odmówiła. Peggy go wyśmiała, ale on szepnął jej na uszko, że to nie koniec wieczoru, i zaciągnął do windy

Wrócili do domu. Rano skandal Peggy, o bara-bara w miejscu publicznym się ujawnił. Daniel poszedł od razu do swojej ukochanej i żądał wyjaśnień. Ta przyznała mu się do zdrady. Na początku Daniel zachował się... ekhem.. troszkę nerwowo

Peggy wyjaśniła mu, że była pijana i to był tylko jeden raz, nie pamięta nawet z kim (chociaż to pamiętała). Ale później się pogodzili i zakończyli happy endem. Kay milczał dalej i nie przyznał się do zdrady, z paroma panienkami. Jednak postanowił zrobić coś innego. Zerwał z Meggy.

Ona nie rozumiała dlaczego. On zaczął wrzeszczeć, że ona jest jakaś głupia, przecież on był totalnie pijany. I jak to tak? Zaręczyny i ślub pod rząd? Krzyczał, że jest jakaś nie normalna. xD

Ona zaczęła wrzeszczeć, że nie chce się z nim znać, że nie chce go widzieć na oczy. Że ona znajdzie nowego tatę dla małego, a on sam ich synka ma w spokoju zostawić i płacić alimenty. A . No i ma się spakować i wyprowadzić, najlepiej z miasta z jedną ze swoich panienek.

On jej powiedział, że jedną z tych panienek jest jej matka. Ona się załamała xD

Ehhh. Rozpisałam się xD
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 20:32   #7
Chryzantem Złocisty
Guest

no zdradzić kobietę z jej matką...auć

ach ten alkohol,diabelskie nasienie,co tez ono robi z ludźmi!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 20:34   #8
Porando
Guest

Połówka...Podaj linka do fryzury Meggy,strasznie mi się podoba i ta fryzura i cała ona xd.Myślę,że ona jest ładniejsza od Peggy.Ale nie jestem filozofem,żebyś się ze mną zgadzała - każdy ma inne zdanie ;p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 20:37   #9
Połówka

Reputacja: 10

Chryzia, no widzisz
Porando - chciałabym pomóc, ale niestety. Fryzurka Meggy jest jedną z pierwszych ściągniętych fryzur, która się zachowała (niektóre poznikały, a były świetne xd ), a więc nie pamiętam skąd ona jest . może ktoś inny ją ma i wie.

EDIT: Jak widać Kay jakoś nie przejął się groźbą byłej żony o wyprowadzce i zostawieniu Peteego w spokoju. Uczy swojego synka mówić

A tutaj synek Peggy i Daniela - Paul . Jak już mówiłam - niemowlaków nie lubię, więc już jest berbeciem

Bliźniaczki : Rachel po lewej i Rachael po prawej

Nie podobne . A Rachel nie chciało mi się ładnie ubierać, więc nie patrzcie jak jest ubrana

Kay i Daniel poszli się zabawić i zepsuć komuś imprezę

Ciemne trochę... Na razie włamali się do domu i nie wiem co dalej fajnego zrobić, żeby zepsuć imprezę...

Ostatnio edytowane przez Połówka : 31.12.2010 - 14:17
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 21:09   #10
Porando
Guest

Ahh...@OFF A wiecie może przynajmniej gdzie/w jakiej kategorii można kupić to co np. można wywołać bąbelki,iskierki,mgłę itd ?...Zauważyliście,że gnom Abrakadabra (mam wszystkie gnomy xd) wygląda jak pedobear ? XD

Ostatnio edytowane przez Porando : 31.12.2010 - 08:45
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania