![]() |
#481 |
Reputacja: 10
|
![]()
@UP, no nie wiem, czy fakt, że w dwójce można było kąpać psy, automatycznie sprawia, że w trójce też będzie taka możliwość. Przecież w dwójce można było kąpać dzieci, w trójce takiej opcji nie ma. Boję się, że jednak potraktują zwierzęta po macoszemu. No a przynajmniej nie robię sobie nadziei na nie wiadomo co. Byle były te zwierzęta, a do niedociągnięć, trzeba się będzie przyzwyczaić, jak zwykle, od samego początku tej serii simsów.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 |
|
![]()
W dwójce można było robić wiele rzeczy, których w trójce niestety nie można lub są niedopracowane. Np. apartamenty. ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
|
![]()
Wracając do zwierzaków mogli by dać te same, albo i lepsze związki ze zwierzakami. Dla nie wtajemniczonych chodzi mi o to:
Osoby Dostępny pierwszy stopień Dostępny drugi stopień Dostępny trzeci stopień Sim wobec kota Przyjaciel Najlepszy przyjaciel -- Sim wobec psa Przyjaciel Najlepszy przyjaciel Opiekun Kot wobec Sima -- -- Mój Kot wobec psa -- -- Mój Pies wobec Sima -- Członek stada Opiekun Pies wobec kota -- Członek stada --
![]() |
#484 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
|
![]()
@up Ja gram ciągle kodami i z tego powodu gra szybko mi się nudzi. Czekam na nowe dodatki i tylko z tego wyczekiwania będę miała zabawę, bo potem po paru dniach mi się znudzi. :/ Muszę się od takiej gry odzwyczaić. Coraz bardziej mi pogody brakuje. Póki Pokolenia nie wyjadą nie zagram nawet w TS i tak samo będzie przed Zwierzakami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
|
![]()
Ja też gram na kodach, ale nie sądzę, że to z tego powodu gra mi się nudzi. Bardziej by mnie nudziło patrzenie jak Sim musi harować na chleb i godzinami ślęczeć nad książką, żeby się czegoś tam nauczyć. Po prostu jak już się dowiem, że ma wyjść coś nowego do Simsów to myślę tylko o tym. Ale przyznam, że wczoraj trochę w Simsy pograłam. Może dzisiaj tez pogram. Ja mam takie etapy, najpierw gram w jakąś grę 2 godziny dziennie, a potem jej nie włączam przez miesiąc. I tak w kółko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja gram z modami. Nie cierpię simowego uczenia umiejętności, więc moje simy tego nie robią, rozwijam im co trzeba i po kłopocie. Więc mam nadzieję, że Nraas szybko po premierze zwierzaków doda opcje błyskawicznego rozwijania umiejętności u zwierząt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
|
![]()
@upup Ja też wczoraj jedynie grałam, ale skończyłam na niedokończonym domku. Jak gram, to najbardziej się budowaniem przejmuję i bardziej na tym się skupiam. Ciekawe, jakie zwierzęta będą miały umiejętności...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up: pewnie będą to takie w stylu komend, jak "siad", "waruj" itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
|
![]()
jakies sztuczki tez by sie przydaly, i cos w stylu zawodow jak w Historii ze Swiata Zwierzat ^^ :3
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|