|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ajajaj cudownie
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Cudownie
![]() Czekam na więcej.
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Cuda. Umieram z ciekawości jak będą wyglądać dzieciaki jak dorosną (chłopcy wyglądają jak małe Toniaczki <'3. Maksymalnie słodkie wydało mi się zdjęcie, na którym bawią się w przebraniach. Urocze. Swoją drogą byłam ciekawa nowego dodatku. Ech, te zombiaki są okropne x'D.
Czekam niecierpliwie na nowy odcinek! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
hahha nie moge z Kościstej ;d
mmm Tonyy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nom ja tez zbytnio nie "interesuje sie" nowosciami z NZTS, bardziej po prostu jestem zainteresowana meblami, wzorami itp niz czarowaniem, eliksirami...ale to sprawdze sobie troche pozniej moi simem w przyszlosci ;D
Rodzina Dracule ciag dalszy Nastepny nieproszony gosc....powiem tylko tyle, ze po przemianie w normalnego sima gosciu byl calkiem przystojny xD ![]() Sutton i Gerard na rekach ![]() ![]() U Kisego i Malany takze nie brakowalo zombiakow...ta kobietka bywala codziennie na podworzu. ![]() A oto dzieciaczek Kisego i Malany, ktorego imienia nie pamietalam -Kristin takie imie dal komputer dla dziewczynki, nawet mi sie spodobalo, nie urodzila sie wampirem i ma wloski podobne do mamy. ![]() Natsu badzo kochal swoja mala siostrzyczke - czesto sie przytulali i bawili w "A ku ku!" ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy Natsu zabawial sie z mala Kristin, Lucy nie miala za ciekawie... ![]() ...bala sie zombie chodzacych pod domem i czest Malana musiala uspokajac corke. ![]() Natsu mimo mlodego wieku juz wzial sie za sporty i cwiczenia. ![]() ![]() Kise mu dopingowal...medytujac xd ![]() Oczywiscie trzeba mala Kristin nauczyc mowic ![]() ![]() ![]() ...oraz korzystac z nocnika ^^ ![]() Malana tez miala pecha...podczas kapieli w jacuzzi zaatakowa ja zombie! ![]() ![]() Lucy codziennie sprawdzala czy pod lozkiem nie ma potworow, zagladala przez okno i myjac zeby myslala kiedy to sie skonczy. ![]() Kise i zabawa w "zaatakuj pazurem" - ale mine strzelila Kristin xd ![]() No a tutaj Kristin i jej talerz z kaszka ![]() ![]() Kladzenie spac bylo obowiazkiem Kisego, bo dziewczynka przynajmniej spokojnie zasypiala, a nie byla grzecznym dzieckiem... ![]() ![]() ![]() ...wrzeszczala i domagala sie ciaglej uwagi, chciala ciagle jesc i byla wiecznie niezadowolona... ![]() ![]() Na szczescie mama potrafila uspokoic malego diabelka i juz byla dziewczynka spokojna. ![]() Pogaduszki ojca z synem - normalnie jak 2 krople wody O.O ![]() ![]() Nauka chodzenia - ach te przerazenie w oczach Kristin xd ![]() ...a po nauce czas na zabawe ![]() ![]() Dzieciaki podczas "sniadania" ![]() ![]() W chwilach wolnych nie ma to jak bitwy na poduszki na swiezym powietrzu. ![]() Lucy tez nie byla gorsza i czesto bawila sie i rozsmieszala mala siostrzyczke. ![]() ![]() I zabawa na hustawkach, wkoncu weekend ![]() ![]() ![]() Tu mnie Malana zaskoczyla ! Zachcialo jej sie przemiany w wampira ! No skoro chce....;D hehe ![]() I kolejna burza mozgow przy zadaniach domowych. ![]() Rzadki widok spokojnej i cichej Kristin xd ![]() I kaput! Spanko ;p ![]() Lucy i jej Dwor ![]() ![]() CDN ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 07.09.2012 - 09:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
a nie dziwi czemu Kristin nie jest wampirem i ma rude włosy ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
a nie wiem, nrass tak zaciazyl i urodzil xD ja tylko zmienilam fryzurke i ciuszki ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Aww, dzieciaczki śliczne. Malan i Kise
![]() Kristin na pewno będzie śliczna, Lucy i Natsu też :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jak zwykle świetnie. Mała Kristin jest prze, prze, prze słodka.
Czy zombie są strasznie wkurzający? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Kristin to będzie ślicznota.. a Natsu
![]()
![]() |
![]() |