|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
08.08.2012, 10:09 | #41 |
Reputacja: 15
|
Odp: Nie mogę używać narzędzi podczas pisania wiadomości
To lepiej zabiorę się za kopiowanie ponad 30 części.
Mam jednak nieskrytą nadzieję, że nasze forum długo pociągnie bo są tu naprawdę wspaniałe, niepowtarzalne rzeczy: od niesamowitych historii po użytkowników aż do dzieł ludzi. Może faktycznie byłoby dobrze połączyć się z jakąś stroną, by za wszelką cenę to wszystko ratować. Szczerze: żadne inne forum nie osiągnęło tego, co nasze
08.08.2012, 12:17 | #42 |
Guest
|
Myrtek, wszystko jest możliwe - zarówno połączenie, jak i emigracja. Ale trzeba chcieć. A według mnie Administracji brakuje właśnie chęci - bo, jak napisała Livka, "to dużo roboty i nie jest to takie proste, jak mogłoby się wydawać" (cytuję z pamięci, zapewne jest bardzo niedokładnie). Ale chyba lepiej się trochę pomęczyć, niż później lamentować i gdybać "A co by było gdyby..." :/ No ale niestety, to nie od nas zależy.
|
08.08.2012, 12:30 | #43 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Po pierwsze to wątpię, żeby shooters usunął forum, ponieważ na nim zarabia. A jeśli je usunie to straci zyski.
Co do chęci administracji - faktycznie nie mamy jej, żeby zakładać nowe forum i rozpoczynać wszystko od początku. A o przeniesieniu postów nie ma mowy, bo byłaby to kradzież (chyba, że zdobylibysmy zgodę shootersa i każdego jednego usera, co jest niemożliwe). A o połączeniu nie ma mowy (zwłaszcza, że forum jedno połączenie już przeszło). Temat zamykam, bo zrobił się offtop. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|