![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
MATMA GÓRĄ!!! Prawie zawsze ją wybieram
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
jakiś czas temu z necika ściągnełam nowy zawód dla simów.....zainstaolwałam go i dalej nic nie widziałam go. Póżniej przy wyborze kierunku studiów pokazało siem..........mianowicie po wydziale matematyki okazuje się że możliwy dla mnie nowy zawód to...............WAMPIR!!! no niesamowite nie wiem czy to się okarze prawdą ale jak tak to WOW!! No oczywistym wyborem była dla mnie MATEMATYKA choc jej osobiście nie znoszę. Tak wogóle co ma wspólnego wampir z matmą??
![]() ![]() ![]() No więc skończyłam studia wydział Matma i sie okazało że taki zawód istnieje. No szkoda jedynie że po angielsku jest wszystko. Więc kariera nazywa się Wampiric a pierwszy stopień to Minor Ritualist co jak się nie mylę oznacza Pomniejszy Rytualista ![]() Ostatnio edytowane przez pysiacek : 14.06.2005 - 22:57 Powód: Zawód Wampir |
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytat:
zresztą zawodów do ściągania (nowych) jest tam masa. Ostatnio edytowane przez rainne : 15.06.2005 - 18:51 |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Dla mnie najlepsze wydziały to:
matma,aktorstwo,literatura,biologia i fizyka pozdro i całuski :* |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Aktorstwo,ekonomia,fizyka,matematyka,ja jestem na 2 roku Aktorstwa
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
ja najbardziej lubię bezradność
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czemu, ale najczęściej wybieram malarstwo, a czasem (chociaz żadziej) aktorstwo.
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A The Sims 2 płaciłam równiez w Media markcie po 130zł. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |