![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam jedno pytanko. Ajk przylaczyc sie do gangu. Mam 51 reputacji xD
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ktoś musi cię zaprosić do gangu. Chyba, żę założysz własny. Można też prosić kogoś, żeby cię przyjął do gangu, najlepiej pogadaj z ludźmi na skwerze, tam bez przerwy ktoś się reklamuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
A kto gra w ogame?
Ja niedlugo bede mogl tworzyc krazowniki (calkiem dobre statki) i rozpoczynam dzialania wojenne na wielka skale ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
midway... 2 strony temu pytales kto... i wyszlo na to ze przyznal sie jak narazie kr0n i ja.
|
![]() |
![]() |
#45 |
Reputacja: 13
|
![]()
Tak przy okazji, jak będziecie chcieli zrobić jakiś napad (np. na dom bosa mafii, chodzi mi o thecrims), polecam stronę www.thecrims.org , z prawej strony jest licznik, w który wpisuje się respekt, inteligencję i siłę, klka się oblicz i pisze, czy robić napad czy lepiej jeszcze nie. To dla tych co nie chcą wylądować w więziniu
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
The Crims to beznadziejna gra... Jak dwa razy dostałem torebką od staruszki to mi się znudziła
![]() Ale za to ogame ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
U mnie w ogame nie jest lepiej
![]() Moj sojusz przezyl silny cios - cale dowodztwo odeszlo z gry, przez kilka dni nie bylo przywodcy - ale dzisiaj go wybrano |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() edit: BerQ, ktore uni? ja gram na 6. |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Moj stary sojusz upadl, przylaczylem sie do jednego z najpotezniejszych sojuszy na uni 2
Mam prawie 4000 punktow a flota... calkiem ladna ![]() 35 krazownikow, 30 lekkich mysliwcow, 10 ciezkich mysliwcow, 10 recyklerow, 8 duzych transporterow Mam tez na glownej planecie prawie 50k krysztalu wiec zastanawiam sie na co go przeznaczyc ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
ja mam ponad 12 tys punktow.. 40 krazownikow, wlasnie mi sie buduje 25ty okret wojenny, mam juz 9 planet, i w sumie 400tys surowcow na matce.. na koloniach nie wiem..
aa.. i wlasnie mi sie buduje kopalnia metalu na 20 poziom. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|