![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Tancerka FlaminGoGo to robi różne pozy i gada ze zwierzętami albo z nieożywionymi flamingami.
Mi się zdażyło że jak rozmawiała z psem to ten pies się wyprostował i stał prosto jak człowiek, a jak rozmawiała z nieożywionym flamingim to ten flaming miał nad sobą chmurkę z głową tej tancerki. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Tak, tak, tak ta tancerka flamingo Go jest dziwna szczególnie gdy rozmawia ze zwirzętami i ludzmi. Raz tańczyła z moim simem i z nim rozmawiała (a żona tego sima była nawet zazdrosna).
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
A mi sie krasnale podobaja.
So takie slodziudkie ^_^ |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Ale, one się bardzo szybko mnożą... A z flamingiem jeszcze nie próbowałam, ale teraz sobie spróbuje dzieki
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
A mój krasnal też się upija, ale potem trzeżwieje i idzie podlewać kwiatki, może to, że Ci nie podlewa zależy od twojego nastroju....
|
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
A u mnie to różnie bywa z krasnalami, raz podlewają kwiatki, kiedy indziej upijają się nektarkiem ...
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Już wiem, dlaczego mi znikały krasnale i smok nie chciał się wykluć !!! Ściągnęłam z jakiejś strony posążek psa, który odganiał bezdomne zwierzaki. On wszystko blokował. Sprzedałam go i już jest wszystko ok
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Jak raz miałem w tym do wina pare składników to gdy krasnale weszly to ich już nie było
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|