|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
simka moja pisała powieść i jej sie zrobił duży cyc jeden xD
http://img299.imageshack.us/my.php?i...napshotcy2.png |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Przestawiłam niechcący simki, jak się całowały na kanapie i wyszła niezręczna sytuacja:
![]() I jeszcze jak simka wyszła spod prysznica, zapomniała zakręcić wody;] ![]() Śmiechowe:] |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Taca z nieprzygotowanym testem zagradzała drogę do kuchenki. Przestawiłem ją moveObjects'em pod ścianę. I znikła(grałem na niewidzialnych ścianach). Dopiero po chwili zauważyłem, że przykleiła się do ściany. ^^
![]() ![]() EDIT: A wiecie co jest najlepsze? Kiedy kazałem mu "wznowić przygotowanie" wyciągnął rękę(troszkę nienaturalnie) i op prostu zdjął tacę ze ściany. ^^ Ostatnio edytowane przez Szczur : 18.06.2008 - 20:32 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Potrójny pocałunek:
![]() ![]() ![]()
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jeden z simó rozpoczął karierę badacza natury...
Zdobył jej szczyt i stał się niewidzialny... aż za bardzo zintegrował się z naturą... widać tylko kryształek i biżuterię... niestety nie mam tego screena, bo musiałam iść do pracy... Ale kiedy osiągał szczyt tej kariery dostał olbrzymią premię ![]() Z funduszy domu odjęło dokładnie kwotę wymienioną w komunikacie ![]() ![]() EDIT: Jednak zrobiłam screena... okazało się, że on cały czas jest niewidzialny... Będę próbowała go odzyskać ![]() Tutaj widzimy, jak przycina żywopłot ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 28.10.2008 - 20:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mnie zdarzyło się to samo. Moja simka osiągnęła szczyt kariery policyjnej i została super bohaterką. Pewnego dnia spóźniła się na ten lot czy coś, nie wiem jak to nazwać, do pracy i kliknęłam na nią i wybrałam opcję "idź do pracy" simka owszem poszła ale wróciła niewidzialna, w domku moich simów zagościły latające talerze i widelce. Na szczęście wpadłam na pomysł, żeby wyprowadzić simkę z domu po czym wprowadzić ją spowrotem i jak gdyby nigdy nic, simka pojawiła się w pełnej krasie
![]() a oto kilka fotek lewitujących talerzy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|