![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Najpierw ludzie z sobą rozmawiają a potrm zamieniają sie w żaby.A tajemniczy gość zwiewa bo się boi zab hehe
|
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
A do tematu żaby.......Dziecko zrobilo czzr smakoluki czy cos w tym stylu nie udalo mi sie i........wszedzie żaby dorosli calowali te zaby................
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Na moje oko, korzeń problemu to jest kara za to, że lodówke podpaliłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Może może nie......szkoda ze korzeń problemu nie może karać simów.............
|
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Sorki ze schodze z tematu ale mialam przez pare godzin tylko abre i bardzo chcialabym wiedziec czy korzen problemu da sie zniszczyc.Mi jeszcze nie urosl bo nie zdazylam jeszcze czarowac a szczegolnie czarowac o niepomyslnych skutkach i jak bede znowu miala abre to zebym wiedziala jak zniszczyc te korzenie.A w ogole kiedy przychodzi taka smierc..??Bo widzialam na pewnym screenie jak koscidla bierze od niej autograf ale nie wiem jak ta smierc przyszla.
|
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Z korzeniem problemu nic nie da sie zrobic, a co do śmierci przychodzi gdy sim umiera....mowisz że koscidla chciala autograf???? Musze sprobowac
|
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Śmierć przychodzi jak ktoś umrze....
A korzenia problemu Sim nie może zniszczyć ale możesz to skasować tylko wpisz kod move_objects on . |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Aby przyszła śmierć, trzeba mieć dodatek Światowe Życie i sim musi umrzeć. Chyba nie przychodzi, gdy sim utopi się w basenie, nie wiem jak ze spaleniem. Można się z nią trochę potergować i ożywi umarłego sima, zamieni w zombi, albo nie będzie miała ochoty na gadanie i wtedy już nic się nie da zrobić.
Czy wam też rosną takie duże korzenie? Mi ciągle rosną w górę (i nie mam na myśli fasoli, tylko te szare) |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Serio?!Mi zawsze pisało"nic nie można zrobić"...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|