![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Śliczna ta ostatnia. Taka zwariowana, roztrzepana... Super.
Można też simy robić w Bodyshopie, wtedy ma się je w skrzyni simów i można dać do ściagnęcia. |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Tia?Ale przez SIm PE?
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Ostatnia świetna, według mnie nalepsza
![]() edit: nie, nie przez simpe. wszystko się robi w bodyshopie, włączając w to spakowanie sima :] |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Pierwsza jest bardzo ładna. Drugą chętnie bym pograła. Ah, naprawdę śliczna. Trzecia ma piękne szminki, ogólnie też jest super. Czwarta może faktycznie ma trochę duże usta, ale poza tym ok. Ostatnia, ma wystrzałowe włosy. Wszystkie są bardzo realistyczne. Nic, tylko gratulować. :]
|
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
ta 3 i 4 to ta sama simcia XD 2 nie mam do sciagniecia zrovilam podobna w body shopie ale w grze ja zmodyfikowalam troszke XD zrobilam jest kolejna simcie powinnam ja jeszcze zdzisiaj dac acha i bede miala ciemna karnacje ale jest ona maxsowa wiedz sobie nie myslcie ze jakas taka super xd
|
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Później wchodzisz w spakuj simów (coś w tym stylu, napewno nie "twórz dodatki") wybierasz sima, pojawia Ci się ikonka do spakowania. Tia, pokrętna jestem ;-) Ta simka nastolatka mi się nie podoba, zbyt lalkowata, ale wykonanie ok :] |
|
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna ta simka. Chyba jednak masz jakąś wenę