![]() |
#42 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Jak tak ładnie i grzecznie prosisz to ja skomentuję
![]() Pierwsza-najlepsza z tych trzech. Jedyne czego można się uczepić to ta świecąca twarz (niecierpię naturalnych skinów :wacko: ) Druga(Madonna)- średnio mi sie podoba. Ma aż za trójkątną twarz i mało do Madonny podobna. Ale ma bajeranckie loczki. Skąd je masz? ![]() Trzecia- Była by całkiem, całkiem gdyby nie ten skin. Wszystko popsuł ![]() Ostatnio edytowane przez _Harumi_ : 25.03.2006 - 11:48 |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Takie sobie są według mnie. Moze i sa orginalne co jest duzym plusikiem. Madonna tak średnio podobana.
|
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Thx że skomentowaliście, a loczki mam z The Sims Resource (Jennys była robiona przez moją koleżankę)
|
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Hmmm...1 i 2 wygląają na anorektyczki
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Cóż anorektyczkami nie są (może wiesz jak wyglądają modelki) A trzecia jest robiona przez moją koleżankę!
|
![]() |
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simki takie śrendnie dla mnie. Zdjęcie jest ładnie obrobione.
![]() ![]() 1. Myślę, że jest ładna, ale nie podoba mi się, że grzywka zakrywa oczy/oko. Myślę, że w innej fryzurze bardzo y mi się podobała. 2. Madonna jest podobna do oryginału. Może broda odrobinę zbyt spiczasta. ![]() 3. Nsaladneisza moim zdaniem. Ładne oczy, makijaż, kolor włosów, fryzura, ale te smugi na twarzy trochę Simkę postarzają. ![]() Jak mówiłam, dla mnie średnio, może są one ładniejsze, ale po tej jednej fotce tyle zauważyłam. ![]() Pozdrawiam ![]()
#49 |
Guest
|
![]()
Postaram się dodać zdjęcia
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Asulkä : 27.02.2006 - 12:40 |