![]() |
#41 |
Reputacja: 13
|
![]()
Wow, nie sadziłam, że ktoś jeszcze go zauważa pośród tłumu
![]() ![]()
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Polcia chciałam Cię zapytać czy masz już pomysł na kolejnym odcinkiem, bo bardzo podoba mi się Twoje FS ( no i tytuł od samego początku wciąga), a nie widzę tu nowego odcineczka.
|
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Och, jak mi miło... No ja mam plan. Tylko że gorzej z wykonaniem. No ale już mówiłam, że mam pewne problemy co do zaczęcia pracy. Nie ma co liczyć na 2 kolejne tygodnie
![]() ![]()
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Ech ... NAwet plakacik jest z bledami. A bohaterka blondynka kretynka. Nie podoba mi sie. To temat stary jak swiat. W co drugiej komedii wysyla sie kretynke na oboz.
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Jadziuchna ale z ciebiue głupia małpa. FS jest ok a ty się wchrzaniasz z tym swoim avkiem z cycami i swoją ocenką... Ja pier****...
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Bradzo podoba mi się fabuła, a najbardziej 3 odcinek, czekam na rozwój akcji, jestem bardzo ciekawa ;] pzdr
|
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Cieszcie się i radujcie się, bo nastała radosna chwila! Oto przed wami, po niebywale dłuuuuuuugiej przerwie, 5 odcinek. Żeby go tu zamieścić musiałam zastosować drastyczne środki, ale chyba warto. Mam nadzieję, że się wam spodoba i liczę na wasze komentarze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uuuuf, ale zamieszczanie zdjęć jest mecząceee... Miło się czytało? ![]()
![]() |
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek zdecydowanie najlepszy z całej piątki.
![]() Widzę, że jakość fotek bardzo się poprawiła, a i ujęcia ciekawe. Ładny plakat. Tekst w porządku, parę razy Word wykropkował tylko, kiedy pisałaś "kilometrów". ![]() Fajnie, że Flora odkryła w komputerze, że była zapisana na obóz. W ogóle panikara z niej. ![]() Komiks jest fajny, daję 4 gwiazdki za całokształt (5 odcinków), jeśli wszystkie kolejne odcinki będą takie jak ten, będzie naprawdę super. Tylko mam taką pewną uwagę jeszcze- tytuł nosi nazwę "Oblicza miłości", a jak na razie nie zauważyłam, by miał duży związek z treścią, ale może niedługo. ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 26.05.2006 - 19:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Ten Komiks Jest Naprawde Super!! Uwielbiam Komiksy Naprawde Ale ChciaŁam Sie Zapytac Czy Bedzie SzÓsty Odcinek??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|