|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to FS? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 57.69% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 26.92% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 7.69% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
2 | 7.69% |
Głosujących: 26. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Fotostory, dość fajne, może się rozkręcić. Jednakże muszę się przyczepić do literówek itp. (nie chcę być chamem, ale to naprawdę ładniej wygląda, jak wszystko jest poprawnie interpunkcyjnie, a szczególnie ortograficznie). Mam dziwne wrażenie, że to FS jest trochę niespójne (chodzi o te wszystkie fakty). Ale nie zniechęcam, a zachęcam do kontynuowania. Jest dobrze, a może być i lepiej
![]() Pozdrawiam Joniss |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny pomysł i komedia. Fajnie piszesz
![]() Według mnie podkręcisz trochę akcje ![]() ![]() Czekam na następny śmieszny odcinek ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Nie doczytałam się tu żadnej zapierającej dech w piersiach fabuły, i szczerze mówiąc, to mi się najbardziej podoba. To jest lekkie FS na drugie śniadanie - na rozluźnienie po czytaniu "BR" czy Amnezji. Humor owszem, może i jest banalny, ale w końcu, czy wszyscy muszą być aż tak kreatywni i zdolni, by rozśmieszać każdego?
Mój wniosek: Jak narazie ok. ![]() Coś szczególnego? Tytuł. Rozbroił mnie "od pierwszego wejrzenia". ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Super.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Naprawde, zainteresowalo mnie. Na poczatku, hm... Nie zabardzo, ale to wydaje mi sie ciekawe, odlotowe i troche smieszne. Teksty "warte smiechu" sa, rzadko, no moze polowa odcinka. Blog Sayi? ;> Hm, pewnie, oczywiscie nadaje sie.
Tylko widzisz... Zadnej akcji zaciekawej nie ma.. Chociaz, nawet ten sasiad... Hm, poczekamy zobacyzmy, teraz czekam na next odcinek.. |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Nienawidzę sztucznie śmiejącej się publiczności w serialach komediowych...
Nienawidzę odcinka z "bla bla miesięcy później". Chociaż śmieszne i nawet wciągające, to brak fabuły i jakiejkolwiek podpórki. Ale przyjdę tu jeszcze żeby poczytać : > |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Kutwa, nie umiem własnemu bratu wymieniać błędów. Ale nie o to chodzi w fsach tego typu, prawda?
Ja zawsze wiedziałam, że talent komediowy jest u nas rodzinny, no! P.S. A spróbujesz mi po takim komentarzu jeszcze czegoś nie napisać to ci (ocenzurowałam, jest 8:54 dopiero) żelazkiem! Ostatnio edytowane przez Olciaa : 24.02.2006 - 16:21 |
![]() |
![]() |
#48 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Kos.. to jest boskie *___*
Błędów ortograficznych nie zauważyłam, zdjęcia są przejrzyste.. ^^ Miej wene.. ja chcem nastepny odcinek.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Świetne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |