![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Oto link to Ady na rapid:
http://rapidshare.de/files/14521510/Ada.Sims2Pack.html Kolejne simki mam już zrobione, ale ich fotki dam jutro ![]() ![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
wszystie simki sa super daje 8/10
a pizamka jes bardzo fajna (ten misiek jest slodziutki) ![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Czemu takie sobie? Spójrz na moje... Wszystkie są takie... puste lalki
![]() ![]() 1. Nawet ładniutka ![]() ![]() 2. Ładniejsza z twarzy od pierwszej ![]() ![]() 3. Słodziutka ![]() ![]() 4. Ładna, ale nie pasują mi te brwi... Takie symetryczne... Wolę gdy brwi tworza miększą linię ![]() 5. Ładna, ale czy mi sie wydaje, czy ona ma takie wylęknione oczy? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz co... one podobne wszystkie do siebie są. No może oprócz ostatniej, która bardziej sie wyróżnia.
Przede wszystkim ta sama poza u każdej, kształt twarzy podobny, kąciki ust idące w górę, nosy, kształt oczu też. Co nie znaczy, że złe, bo są bardzo ładne. ![]() ![]() Mam nadzieję, że troszkę zróżnicujesz Simki (mam na myśli twarze, bo dodatki, fryzury wybierasz ciekawe). I tak moim zdaniem robisz coraz ładniejsze. ![]() Pozdrawiam
#46 |
Guest
|
![]()
Postaram się, żeby były rózne. Dzięki za komentarze, nastepne simki własnie powstają. I komentujcie dalej!!
|
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Właśnie są do siebie podobne
![]() Ocenki: 1. 8/10- gdyby inny fryz. . . 2. 10/10- moja wychowawczyni ma tak na imię ![]() 3. 4/10- ochyda włosy nie pasują do ciała 4. 6/10 5. 3/10- nie lubie blondynek ![]() P.S. Skąd masz taki ładny skintone? o_O |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
No i kolej na mnie
![]() Adelina-Ładna ,ma coś w sobie ![]() Aldona-Taka dziwna ... Ale pretty:-].6,9/10 Anastazja-taka delikatna,albo mi się zdaje ... :-)8/10 Laura-Chyba bogata jest? ![]() Ligia-piękna!!!!!10/10! ![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Adelina: Wszystko białe dla czarnej włosy be nie pasuja 2\10
Aldona: Dziwna 2\10 Anastazia: Wlosy za jasne 7\10 Laura: Jak z 2 wojny swiatowej wiesniaczka ![]() Ligia: Nos dziwny a tak ok 8\10 |
![]() |
#50 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sorry, ale nie za bardzo podobają mi się Twe Simki... może z 3 są ładne, ale reszta... popracuj.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|