![]() |
#41 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Gra mi sie bardzo podoba... ale narazie jestem na łazience prefektów i nie moge przejść dalej ;_; Jest napisane, że potrzebuje jeszcze 3 tarcze turnieju -_-'' A plansza, w której chodzi sie po wieżach Hogwartu (czyli 3 z kolei, jedna jest zakończona, druga to są zadania Moodyego, a ta jest trzecia), nie jest zaznaczona za "zakończoną" O.o No cóż... bez solucji sie nie obejdzie, a w necie są same płatne ;(
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
jezu, sterowanie postaciami do kompletna katorga. grafika, okej ładna. brakuje mi możliwości przybliżania, oddalania kamery. co jest całkowitym minusem. nie, nie podoba mi się zdecydowanie. cieszę się, że ściągnęłam tylko demo.
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Ta kamerka jest do d*** ale grałam tylko w demo.
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Mnie mamusia kupiła na urodziny..
Najpierw nie działała (gra,nie mama ![]() Niedawno załatwiłam sobie nowy procek i kartę graficzną,i gra jakimś cudem odpaliła. Ale... Grafika przepiękna,nie można powiedzieć złego słowa.Wszystko pięknie,ładnie.Tyle,że... STEROWANIE...Dżizus!Jak można grze na peceta dać sterowanie a la Playstation?! Naciskam -> to mi postać biegnie w przeciwną stronę.Dopiero jak wbiega artystycznie do ognia i się zaczyna jarać i drzeć japę (te okrzyki doprowadzają mnie do szału),to skręca tam,gdzie kazałam,pakując się w następne ognisko albo tuż pod nos jakiegoś potworka. Jedyne wyjście-kupić pada i podłączyć do blaszaka :/ Wtedy się gra w toto grać! A tak to wyłączyłam grę po 15 minutach,nie mogąc już patrzeć jak Hermiona po raz 50-ty pakuje się w ognie albo zabija ją błotoryj,bądź jak Harry zużywa mi ostatnia żabę do zmartwychwstania bo zamiast w prawo to poleciał w lewo.Ze łzami w oczach,bo naprawdę byłam bardzo pozytywnie nastawiona do tej gry. Pozostał tylko niesmak i żal,i gierka leżąca na dnie szuflady,bo już jej raczej nie włączę. |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się ta gra podoba. Super grafika, ciekawe plansze... takie tajemnicze xD no i trzeba się naszukać żeby wszystko znaleźć. A powie mi ktoś jak znaleźć Znikające Karty?
|
![]() |
![]() |
#47 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Grałem w demo i...
OBLEŚNE!! Grafika: jak dla mnie jest denna! Już wolę tą w HP3!! No co za (ko)ciołek dał taką kamerę?! Stara była piekielnie dobra! Sterowanie: No to już naprawdę przesadzili xd Horry Głuper i jego banda ciamajd biega jak oszalałe miotając czary gdzie się da! Kicha!! Grałem w demo i szczerze mówiąc nie jestem zadowolony... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Całkiem fajna. rozwinięta fabuła i grafa na dobrym poziomie, przynajmniej jakiś krok w przód z upodobnieniem twarzy do aktorów.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Po dokupieniu 1 GB ramu,wreszcie da się w tą grę grać.
Ale i tak nie jest różowo. Ledwo przeszłam Łazienkę prefektów (te bandy erklingów pod koniec planszy doprowadzały mnie do szału,plus moje kochane salamandry i jesteśmy w domciu),potem na Zielarstwie te latające paskudztwa zabijające dwoma ciosami były okrucieństwem. Teraz jestem na drugim zadaniu,i oczywiście gra mi tak muli,że wątpię w to że go przejdę. Czasami gra mi chodzi wspaniale,a czasami...Brak słów. Najbardziej mnie denerwuje to,że w opcjach da się zmienić tylko...Widok napisów. A z chęcią zmieniłabym sterowanie bądź grafikę. Wolałabym już brzydszą grafikę,niż cud miód i orzeszki i zabijanie się co bardziej "pamięciożerny" poziom. No ale cóż.Jak mi się naprawdę bardzo chce grać,to gram. Chociaż teraz zapewne już dłuuugo tej gry nie włączę... |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Mi natomiast chodzi bardzo dobrze. Pamięci mam 512 i jest wszystko ok...
Gra jest łatwa JAK się ma poradnik (ja mam) wtedy to sama przyjemność ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|