|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 5.61% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 0.93% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
12 | 11.21% |
2 gwiazdki - Zgroza |
19 | 17.76% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
69 | 64.49% |
Głosujących: 107. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Bo to powinno wyglądać tak: Alicja się popłakała i odeszła. Zamkneła się w swoim pokoju, lecz po 10 min wyszła,bo zrobiła się głodna. Zjadła i poszła do pokoju. I zauważ, że kropka i przecinek to NIE JEST to samo. A jak nie rozumiesz, to weź powiedz swojej pani od polskiego, żeby Ci wytłumaczyła, co to jest kropka. W dwóch odcinkach znalazłam około 5 kropek.
![]() |
|
![]() |
#42 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Hmm...Oryginalne fs...
Buhahahahahaha! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Och przez tą wiedźme muszę spać na ziemi eh bardzo mi smutno-myślała Alicja
Po długiej nocy nastąpił bialutki ranek.Alicja wstała z ziemi i pobiegła do mamy. -Mamoo, spóźnię się do przeczkola mamo! Elżbieta wstała choć nie chciała musiała szybko się ubrać, i biec do przeczkola zdążyła na czas pocałowała małą i poszła do domu. Na jednej z lekcji.... dzieci musiały wypisać swoich przyjacieli i wrogów. ![]() I pani spytała się Alicji a czemu akurat nie lubisz Sebastiana z klasy ![]() -Od kiedy jesteśmy na ty?A czemu nie lubisz Sary i kto to jest? -Chcesz wszytko wiedzieć masz swoją rodzine a od mojej się odczep!!-krzykneła brutalnie dziewczynka Pani chwyciła ja za ucho i poprowadziła do dyrektora.Powiadomili jej mame ale zamiast mamy przyszła Sara. ![]() -Co ty tu robisz-Zapytała Alicja Sara wytłumaczyła jej że tak się nie robi uśmiecheła się do nauczylcielki a Alicja poszła do ławki. ![]() Siedziała z Izą. -Ale ci się upiecze w domu-powiedziała Iza -Mnie mama nie bije tak jak ciebie-Krzykneła Alicja Obrażona Iza siadła styłu sali sama. ![]() Do Alicji przysiadła się Kama -Przyjdziesz dziś do mnie- zapytała Alicja -Dobra mogę przyjść, to o której może o 16:30? A kończymy o 15-Uśmiechneła się Kama Przyszła po Alicje mama lecz o 14 wyszły i poszły do domu.Gdy weszły zobaczyły Sare ubraną w strój wizytowy. ![]() -Wiesz co słoneczko.... ja i Sara jesteśmy zaręczone!!!!! Alicja doznała szkoku krzykneła tylko -Jesteście lesbijkami i weszła do swojego pokoju położyła się na łóżko i myślała po 4, minutach zeszła z łóżka, i wyszła z pokoju. ![]() I usłyszała dzwonek do drzwi to była Kama ucieszona przytuliła ją i złapała za ręke i gdy Sara to widziała sama krzykneła -Lesby wy jesteście ha ha ha-śmiała się parszywie -Jak zareguje na to Alicja? -Co powie Kama? -To i więcej w następnym odcinku |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Boszzz, te dorosłe simki nie zachowują się na swoim poziomie o.0.No chyba, że mają jakiś problem z głową.nawet jej matke nie chciała ze swoją córką o tym podyskutować o.0, tylko wyskoczyła z tekstem "jesteśmy zaręczone" nie powiem żebyś się poprawiła o.0.Ciągle walisz bezsensowne teksty, wiesz co...nie rób foto-story na temat rzeczy, których nie rozumiesz, i mam pytanie...czy ty też tak puskujesz w szkole i nauczycielka się wypytuje o to i o to?Bo według mnie nauczycielek nie interesuyje kto to jest i dlaczego jest wrogiem
![]() Ostatnio edytowane przez Asulkä : 01.03.2006 - 21:12 |
![]() |
![]() |
#47 |
Reputacja: 13
|
![]()
basiu11 - bardzo Cię proszę, nie pisz FS na temat, o którym chyba nie masz pojęcia
![]() ![]() pozdro edit: a nie, źle napisałam. to wcale nie jest śmieszne, to jest po prostu przykre. nie staraj się pisać tego, czego nie rozumiesz... Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 28.02.2006 - 21:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
eee... No nic... Niektóre keksty są nie zrozumiałe. Coś typu "Doktorze mężu i ładniusi pacjętka"
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Nie wierze...
Nie wierze w to co przeczytałam ![]() ![]() To jest tak bez sensu, że aż... < szok > ![]() Nie sądze, żeby dziewczyna w tym wieku tak pyskowała nauczycielce. I w ogóle się dziwie, że 2 dni temu jej mama poznała tą Sare i nagle są zaręczone? Kobiety zaręczone?! O ile się nie myle, to akcja dzieje się w Polsce (sądząc po imionach). A w Polsce jak mogą się laski zaręczać? Tzn mogą, ale co im to da? xP Małżeństwem nie zostaną... omg... porażka :wacko: Nadal masa błędów gramatycznych, ortograficznych. Brak przecinków i kropek, a jak już są to w złych miejscach... < załamana > ;( Pozdrawiam... musze odetchnąć... ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z wyżej wypisanymi opiniami. Nie powinnaś pisać FS o czymś, czego nie rozumiesz. Poza tym nigdy żadna lesbijka nie powinna wyśmiewać się z orientacji innych...
Hm, no a gdzie uczucia, poszły w las? Ot tak, na dzień dobry obie są innej orientacji i najzwyczajniej na świecie się zaręczają...? No, to chyba tak jest tylko w bajkach, które chłopcy oglądają w nocy gdy rodzice nie widzą ![]() ![]() Ale pisz dalej. Zobaczymy, co z tego będzie. CaRmEn - one się znają od dwóch miesięcy... przeczytaj dokładniej. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|