Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 6 5.61%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 1 0.93%
3 gwiazdki - Przeciętne 12 11.21%
2 gwiazdki - Zgroza 19 17.76%
1 gwiazdka - Strach się bać 69 64.49%
Głosujących: 107. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.02.2006, 14:20   #41
marandile

Reputacja: 14
Domyślnie

Cytat:
Alicja się popłakała i odeszła zamkneła się w swoim pokoju lecz po 10 min wyszła bo zrobiła się głodna zjadła i poszła do pokoju.
Dziewczyno, gdzie tu są takie znaki zwane KROPKĄ??
Bo to powinno wyglądać tak:
Alicja się popłakała i odeszła. Zamkneła się w swoim pokoju, lecz po 10 min wyszła,bo zrobiła się głodna. Zjadła i poszła do pokoju.

I zauważ, że kropka i przecinek to NIE JEST to samo. A jak nie rozumiesz, to weź powiedz swojej pani od polskiego, żeby Ci wytłumaczyła, co to jest kropka. W dwóch odcinkach znalazłam około 5 kropek.
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo
marandile jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.02.2006, 14:28   #42
Nessa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał akaj
Czy ty byś powiedziała jakiejś dziewczynie którą znasz jeden dzień ,,Jestem Lesbijką" tak poprostu???
Czyżby jeden dzień?:
Cytat:
Tak mijały tygodnie zebrało się 2 miesiące dzieci dobrze znały panią Sare
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.02.2006, 19:33   #43
~dusia~
Guest

Domyślnie

Hmm...Oryginalne fs...
Buhahahahahaha! ...Przepraszam ale wzmianka o ukradzionym domu mnie rozbawiła że musiałam pędzic do kibelka...To był dom dla lalek barbie i na kółkach? no dobra mam nadzieję że się poprawisz...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.02.2006, 19:39   #44
kea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ~dusia~
Hmm...Oryginalne fs...
Buhahahahahaha! ...Przepraszam ale wzmianka o ukradzionym domu mnie rozbawiła że musiałam pędzic do kibelka...To był dom dla lalek barbie i na kółkach? no dobra mam nadzieję że się poprawisz...
Oj oj oj. Z tym domkiem chodzi o to ze ta babka co to muwila chciała wscisnąc dziecku ciemnote. Basiu jeśli potrzebujesz jakiej kolwiek pomocy to zapraszam na PW
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2006, 20:42   #45
basia11
Guest

Domyślnie Odcienek 3!!

Och przez tą wiedźme muszę spać na ziemi eh bardzo mi smutno-myślała Alicja
Po długiej nocy nastąpił bialutki ranek.Alicja wstała z ziemi i pobiegła do mamy.
-Mamoo, spóźnię się do przeczkola mamo!
Elżbieta wstała choć nie chciała musiała szybko się ubrać, i biec do przeczkola
zdążyła na czas pocałowała małą i poszła do domu.
Na jednej z lekcji.... dzieci musiały wypisać swoich przyjacieli i wrogów.

I pani spytała się Alicji a czemu akurat nie lubisz Sebastiana z klasy

-Od kiedy jesteśmy na ty?A czemu nie lubisz Sary i kto to jest?
-Chcesz wszytko wiedzieć masz swoją rodzine a od mojej się odczep!!-krzykneła brutalnie dziewczynka
Pani chwyciła ja za ucho i poprowadziła do dyrektora.Powiadomili jej mame ale zamiast mamy przyszła Sara.

-Co ty tu robisz-Zapytała Alicja
Sara wytłumaczyła jej że tak się nie robi uśmiecheła się do nauczylcielki a Alicja poszła do ławki.

Siedziała z Izą.
-Ale ci się upiecze w domu-powiedziała Iza
-Mnie mama nie bije tak jak ciebie-Krzykneła Alicja
Obrażona Iza siadła styłu sali sama.

Do Alicji przysiadła się Kama
-Przyjdziesz dziś do mnie- zapytała Alicja
-Dobra mogę przyjść, to o której może o 16:30? A kończymy o 15-Uśmiechneła się Kama
Przyszła po Alicje mama lecz o 14 wyszły i poszły do domu.Gdy weszły zobaczyły Sare ubraną w strój wizytowy.

-Wiesz co słoneczko.... ja i Sara jesteśmy zaręczone!!!!!
Alicja doznała szkoku krzykneła tylko
-Jesteście lesbijkami i weszła do swojego pokoju położyła się na łóżko i myślała po 4, minutach zeszła z łóżka, i wyszła z pokoju.

I usłyszała dzwonek do drzwi to była Kama ucieszona przytuliła ją i złapała za ręke i gdy Sara to widziała sama krzykneła
-Lesby wy jesteście ha ha ha-śmiała się parszywie

-Jak zareguje na to Alicja?
-Co powie Kama?
-To i więcej w następnym odcinku
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2006, 21:05   #46
Asulkä
Guest

Domyślnie

Boszzz, te dorosłe simki nie zachowują się na swoim poziomie o.0.No chyba, że mają jakiś problem z głową.nawet jej matke nie chciała ze swoją córką o tym podyskutować o.0, tylko wyskoczyła z tekstem "jesteśmy zaręczone" nie powiem żebyś się poprawiła o.0.Ciągle walisz bezsensowne teksty, wiesz co...nie rób foto-story na temat rzeczy, których nie rozumiesz, i mam pytanie...czy ty też tak puskujesz w szkole i nauczycielka się wypytuje o to i o to?Bo według mnie nauczycielek nie interesuyje kto to jest i dlaczego jest wrogiem .A ten tekst mnie rozwalił "Lesby wy jesteście ha ha ha" do tego to już mi poprostu słów szkoda i klawiatury o.0.

Ostatnio edytowane przez Asulkä : 01.03.2006 - 21:12
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2006, 21:24   #47
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

basiu11 - bardzo Cię proszę, nie pisz FS na temat, o którym chyba nie masz pojęcia <jak to napisała asulka> To jest tak napisane, że jest aż śmieszne, jednak z tego nie powinno się śmiać... więc robi się po prostu niesmaczne. I czytaj nasze uwagi
pozdro

edit: a nie, źle napisałam. to wcale nie jest śmieszne, to jest po prostu przykre. nie staraj się pisać tego, czego nie rozumiesz...

Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 28.02.2006 - 21:32
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2006, 14:11   #48
hekate.
Guest

Domyślnie

eee... No nic... Niektóre keksty są nie zrozumiałe. Coś typu "Doktorze mężu i ładniusi pacjętka" . Dla mnie to jest nie możliwe żeby lesbijka wyśmiewała się z lesbijki. Ale mimo to chciałabym zobaczyć następny odcinek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2006, 14:46   #49
..::CaRmEn::..
Guest

Domyślnie

Nie wierze...
Nie wierze w to co przeczytałam Przez cały czas się zastanawiam czy Ty na prawde się starasz przy tworzeniu tego FS? Bo mam wrażenie, że robisz to na "odwal się"
To jest tak bez sensu, że aż... < szok >
Nie sądze, żeby dziewczyna w tym wieku tak pyskowała nauczycielce. I w ogóle się dziwie, że 2 dni temu jej mama poznała tą Sare i nagle są zaręczone? Kobiety zaręczone?! O ile się nie myle, to akcja dzieje się w Polsce (sądząc po imionach). A w Polsce jak mogą się laski zaręczać? Tzn mogą, ale co im to da? xP Małżeństwem nie zostaną... omg... porażka :wacko:
Nadal masa błędów gramatycznych, ortograficznych. Brak przecinków i kropek, a jak już są to w złych miejscach... < załamana > ;(
Pozdrawiam... musze odetchnąć...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2006, 15:01   #50
Wika
Guest

Domyślnie

Zgadzam się z wyżej wypisanymi opiniami. Nie powinnaś pisać FS o czymś, czego nie rozumiesz. Poza tym nigdy żadna lesbijka nie powinna wyśmiewać się z orientacji innych...

Hm, no a gdzie uczucia, poszły w las? Ot tak, na dzień dobry obie są innej orientacji i najzwyczajniej na świecie się zaręczają...? No, to chyba tak jest tylko w bajkach, które chłopcy oglądają w nocy gdy rodzice nie widzą A ta mała? Chodzi do przedszkola, to znów do szkoły... Zdecyduj się. Chyba że to takie przedszkole dla geniuszy... Takie małe dzieci jeszcze nie znają znaczenia słowa "heteroseksualny", a co dopiero takiemu małemu dziecku do homoseksualzmu?

Ale pisz dalej. Zobaczymy, co z tego będzie.

CaRmEn - one się znają od dwóch miesięcy... przeczytaj dokładniej.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania